Amouse bouche Předkrm 50g Carpaccio z tichomořské chobotnice s tuňákovou majonézou a kapary Polévka Drůbeží consommé s estragonovými nočky a kořenovou zeleninou Hl. chod 150g Telecí saltimbocca s parmskou šunkou a šalvějí podávaná s raviolou plněnou lilkovým kaviárem Dezert Citrusová panna cotta z podmáslí s ovocným kaviárem a Garibaldi sušenkou
K menu je podávána karafa vody s citrusy a káva k dezertu
Co se nejlépe hodí k degustačnímu menu? Vaše společnost.
Udělejte si krásný večer nad vynikajícím jídlem. V krásném prostředí u Bělského lesa vás bude čekat elegantně prostřený stůl v restauraci Starobělská koliba. Dáte si zde ve dvou výtečné čtyřchodové menu. Na výběr máte tradiční chutě Beskyd a gurmánské variace s italským šmrncem.
Na úvod každého menu vám šéfkuchař pošle ještě malou chuťovku amouse bouche. V tradiční verzi vás čeká jako předkrm tatarák z mladého býčka, v gurmánské carpaccio z chobotnice, jako polévku budete mít kyselici nebo consommé a hlavní chod, to bude teprve symfonie chutí. V tradičním menu jelení hřbet v ořechové krustě, v gurmánském telecí saltimbocca. Výběr máte opravdu těžký, ale věříme, že to zvládnete.
Sladká tečka v tradičním podání bude mít podobu čokoládové polévky a v italském božská panna cotta. K pití budete mít po celou dobu k dispozici vodu s citrusy, k dezertu dostanete kávu. Obě menu si navíc můžete dopřát i s lahví prosecca.