Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazení pleti s okamžitým účinkem: bezjehličková mezoterapie

4,9 / 5 Salon Devět životů Praha - Smíchov  (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Markéta Panská

Dagmar Šenková má pouze z celé nabídky 5 dnů a nabídka byla uvedena dnes, takže nemohla být obsazena. Víc již nemíním řešit. Jen jsem chtěla upozornit na nefér nabídku. Děkuji

Salon Devět životů

Paní Panská, snažila jsem se vám vyjít vstříc a pokud by byla vstřícnost i z vaší strany, určitě bychom se domluvily. V jedné zprávě si stěžujete, že jsou pouze večerní termíny a v další zprávě je „stížnost“, že nejsou večerní termíny. Víte doopravdy, co chcete? Nemám problém udělat výjimku a přijít za zaneprázdněným klientem i v sobotu popř. v neděli, v pozdějších večerních hodinách, nebo se domluvit na uplatnění voucheru s předstihem s garancí provedení služby po konci platnosti voucheru. Vše s vědomím Slevomatu a souhlasem klienta.

Pro objasnění – akce připravuji společně s mojí konzultantkou ze Slevomatu s předstihem. Za 11 let, kdy tyto akce dělám, vždy předem pečlivě zvážím, jestli mám dost času uspokojit potřeby klientů a tomu přizpůsobuji ostatní aktivity v salonu. Na Slevomatu by mi rozhodně neprošla nabídka, která by byla „nefér“ vůči klientům. Každou nabídku i oni pečlivě zvažují, kontrolují a na každou nabídku sepisujeme smlouvu.

V salonu od loňského roku se mnou pracuje odbornice na slovo vzatá, velice milá, pečlivá a pracovitá slečna Adéla Zýková – kosmetička se středoškolským vzděláním v oboru kosmetika, s předešlou praxí. Tuto slečnu, jsem hledala a poctivě vybírala mezi desítkami žádostí téměř 4 roky, a věřte, není jednoduché najít kvalitní a hlavně spolehlivou kosmetičku. Nehledala jsem žádnou „rychlokvašku“ ze 40– ti hodinového kurzu ani „posilu“ pochybného (ne)vzdělání z východu, ale pečlivě jsem vybírala komu svěřím klienty, aby zůstala zachována nejen kvalitní péče, ale i dobrá pověst. Stálá i nová klientela slečnu Zýkovou doslova miluje. Viz její hodnocení – reference jak na Slevomatu, tak i na Reserviu (četla jste je?).

Mrzí mě, že jako „důvod“ své nespokojenosti uvádíte zrovna „moje“ termíny. S rukou na srdci, není to jen záminka, abyste nemusela přiznat, že nemáte pravdu? Termínů je v našem rezervační systému nepřeberné množství. Já v oboru pracuji déle, čili logicky mám více stálých klientů a ti se objednávají na různé procedury kontinuálně = termíny mám dříve zaplněné, ale i ke slečně Zýkové už se klienti také rádi vracejí. Jak už jsem uvedla výše, se vstřícnými klienty se vždy domluvím, ale i já mám své hranice.

Vaše tvrzení o tzv. „nefér“ nabídce považuji za poškozování dobrého jména i kvality poskytovaných služeb Salonu Devět životů, odmítám ho a nesouhlasím s vámi.

Na druhou stranu se mi ulevilo, že klient, který umí najít „problém na každé řešení“ se nestane naším klientem. Ostatní jistě rádi využijí termíny, které vy nevyužijete vy a bude spokojenost na všech stranách.

Dagmar Šenková

Markéta Panská

Mezoterapie obličej a podbradek pro klienty s voucherem – 19.zari, 3. 16. 17. října vždy až po 17. hodině.

Salon Devět životů

5.9.- 7 termínů v rozmezí 9:30 – 13:30
6.9. – 5 termínů v rozmezí 11:15 – 15:30
8.9. – 22 termínů v rozmezí 9:30– 14:45
12.9. – 25 termínů v rozmezí 9:30– 15:30
atd. atd. atd. atd… nemohu tady přepisovat všechny termíny.
JE pochopitelné, že jako první jsou obsazeny oblíbené termíny mezi 16.-18. hodinou, kdy klienti tzv. chodí z práce.
Mrzí mě, že vám nemohu pomoci, ale víc už dělat ani neumíme ani nemůžeme.
Děkuji za pochopení
Dagmar Šenková

Markéta Panská

Děkuji za odpověď, ale u nové nabídky dát k dispozici pouze 5 dnů a pouze večerní termíny, mi přijde dost zvláštní. Bohužel je to mimo moje časové možnosti. Děkuji

Salon Devět životů

V kolik hodin byste si představovala ošetření? Díváte se na správnou nabídku služeb?Jen v září jsem napočítala přes 40 volných termínů. Dále už jsem to ani nepočítala.

Markéta Panská

Zajímalo by mne, jak lze voucher uplatnit, když v rezervacích je do konce platnosti voucherů cca 5 volných termínů. Děkuji

Salon Devět životů

Dobrý den, doufám, ze si určitě jeden z nich vyberete. Pokud ne, ozvěte se mi mailem , dořešíme.
Šenková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru