Čtyřchodové menu v Lovecké Chatě na Hluboké pro dva: hřbet z muflona, kulajda i bažantí roláda a cheesecake
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2023.
V ceně
- 2× sušený hřbet z muflona v jalovci a ginu s marinovaným tuřínem, houbami a omáčkou z lesního ovoce (à 80 g)
- 2× jihočeská kulajda s pošírovaným vejcem, čerstvým koprem, liškami a bramborami (à 0,3 l)
- 2× bažantí roláda z prsou s bylinkovou polentou, mrkvové pyré, kadeřávek a demi-glace (à 180 g)
- 2× malinový cheesecake s čokoládovou drobenkou a malinovým sorbetem (à 100 g)
- 2× káva podle výběru
- Rezervace: Alespoň den předem na tel. 387 006 200 nebo na e‑mailu recepce@parkhotel-hluboka.cz – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci.
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na Hlubokou byste si měli zajet nejen kvůli prohlídce zámku, ale i za vynikajícím gastronomickým zážitkem.
V blízkosti jednoho z nejnavštěvovanějších zámků v ČR se nachází stylová restaurace Lovecká Chata s prvotřídní gastronomií zajišťovanou kuchaři pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, člena Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitele zlaté medaile z Culinary-Challenge-2018 Singapur. Tak přijměte se svou drahou polovičkou pozvání ke stolu a zasedněte ke čtyřchodovému menu, které si tu pro vás připravili z těch nejlepších surovin.
„Již jsme zde byli několikrát a vždy jsme absolutně spokojeni. Jídlo vynikající, krásně upravené, obsluha příjemná, vysvětlí jednotlivé chody. Maximální spokojenost se vším. Děkujeme a zase rádi přijdeme na kulinářský zážitek.“ – Věra, 04/2022
Hostina začíná sušeným hřbetem z muflona v jalovci a ginu a pokračuje jihočeskou kulajdou s pošírovaným vejcem. Jako hlavní chod se podává bažantí roláda z prsou s bylinkovou polentou. A jako hořko-sladká tečka zakončí celý zážitek káva podle výběru, ke které budete mlsat malinový cheesecake.
Tip: Na čepu tu mají extra chmelenou dvanáctku od Staropramenu i Černou Barboru, tak si ji nechte k jídlu natočit. Nebo požádejte obsluhu o radu a spárujte lahodné jídlo s vybranými víny z Čech či Moravy.
Okouzlí vás ale nejen to, co je na talíři. Vzdušný prostor restaurace s vysokým stropem, dřevěnými trámy a přírodním interiérem se postará o vskutku příjemné k posezení. Skoro tak příjemné, že se vám ani nebude chtít zvednout.