Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Čtyřchodové menu v Lovecké Chatě na Hluboké pro dva: hřbet z muflona, kulajda i bažantí roláda a cheesecake

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)
  • 2× sušený hřbet z muflona v jalovci a ginu s marinovaným tuřínem, houbami a omáčkou z lesního ovoce (à 80 g)
  • 2× jihočeská kulajda s pošírovaným vejcem, čerstvým koprem, liškami a bramborami (à 0,3 l)
  • 2× bažantí roláda z prsou s bylinkovou polentou, mrkvové pyré, kadeřávek a demi-glace (à 180 g)
  • 2× malinový cheesecake s čokoládovou drobenkou a malinovým sorbetem (à 100 g)
  • 2× káva podle výběru 
  • Rezervace: Alespoň den předem na tel. 387 006 200 nebo na e‑mailu recepce@parkhotel-hluboka.cz – zároveň nahlaste kód voucheru.
  • Jídlo s sebou: tentokrát ne, pochutnejte si přímo v restauraci. 
  • Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá. 

Obsahuje následující alergeny:

1 3 7

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 642 Kč −15 % 1 399 Kč
1 642 Kč −15 % 1 399 Kč
Špičková gastronomie pod vedením M. Pudila
Elegantní prostředí: vysoký strop, dřevěné trámy
Prvotřídní suroviny zajišťují výjimečnou chuť

Na Hlubokou byste si měli zajet nejen kvůli prohlídce zámku, ale i za vynikajícím gastronomickým zážitkem.

V blízkosti jednoho z nejnavštěvovanějších zámků v ČR se nachází stylová restaurace Lovecká Chata s prvotřídní gastronomií zajišťovanou kuchaři pod vedením šéfkuchaře Martina Pudila, člena Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR, držitele zlaté medaile z Culinary-Challenge-2018 Singapur. Tak přijměte se svou drahou polovičkou pozvání ke stolu a zasedněte ke čtyřchodovému menu, které si tu pro vás připravili z těch nejlepších surovin.

„Již jsme zde byli několikrát a vždy jsme absolutně spokojeni. Jídlo vynikající, krásně upravené, obsluha příjemná, vysvětlí jednotlivé chody. Maximální spokojenost se vším. Děkujeme a zase rádi přijdeme na kulinářský zážitek.“ – Věra, 04/2022

Hostina začíná sušeným hřbetem z muflona v jalovci a ginu a pokračuje jihočeskou kulajdou s pošírovaným vejcem. Jako hlavní chod se podává bažantí roláda z prsou s bylinkovou polentou. A jako hořko-sladká tečka zakončí celý zážitek káva podle výběru, ke které budete mlsat malinový cheesecake.

Tip: Na čepu tu mají extra chmelenou dvanáctku od Staropramenu i Černou Barboru, tak si ji nechte k jídlu natočit. Nebo požádejte obsluhu o radu a spárujte lahodné jídlo s vybranými víny z Čech či Moravy.

Okouzlí vás ale nejen to, co je na talíři. Vzdušný prostor restaurace s vysokým stropem, dřevěnými trámy a přírodním interiérem se postará o vskutku příjemné k posezení. Skoro tak příjemné, že se vám ani nebude chtít zvednout. 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru