Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zrelaxujte se v Thajském ráji: 60 minut relaxační masáže podle výběru

4,5 / 5 Thajský ráj (3 pobočky) Praha  (mapa) 390 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Vladimír

Dobrý den, v masážních salonech neberou na toto ohled, je tam velká zima, proto jsme ten požadavek napsali také sem a prosíme o jeho tlumočení na provozovatele. Chápete?

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre. Slevomat slouží jako zprostředkovatel služby. Stížnosti, či reklamace spojené s prostředím provozovny je nezbytné řešit opravdu přímo s provozovatelem služby tj. Thajský ráj (kontakt najdete u nabídky nebo na svém voucheru). Děkuji za pochopení. Hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Vladimír

Dobrý den, bylo by prosím možné, aby teplota ve vnitřních místnostech Th.ráje nebyla o více jak 4 stupně nižší než současná venkovní teplota? Větší rozdíl může být pro zdraví nebezpečný. Děkujeme.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre. Obraťte se prosím s tímto dotazem přímo na provozovatele. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Martina

Dobrý den, Katko, prosím odpovídejte na dotazy t.j. na to, co se tázající ptá a neopisujte slepě jen to co někde máte nebo vyčtete :-) Na podobnou věc jsme se ptali před 2 měsíci u nabídky thajského ráje a bylo nám odepsáno, že na thajskou masáž je možné jít i v těhotenství, prý první 3 měsíce to není na závadu. Ovšem nedokážeme si představit masáž, kde masírující neumí moc česky ani anglicky a zajímalo by nás, zda maséři a masérky jsou na takovouto situaci proškolení?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, kontraindikace uvedené u nabídky jsou vždy dané provozovatelem, tedy Thajským rájem. Doporučuji se tedy pro získání podrobnějších informací obrátit na Thajský ráj. Děkuji a přeji pěkný den, Katka :)

Martina

Dobrý den,
proč v jiném dotazu odpovídáte,že masáž je vhodná i pro těhotné? Fakt ftipné…

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, u těchto masáží je jednou z kontraindikací právě těhotenství, proto tyto masáže nejsou pro těhotné ženy vhodné. Přeji pěkný den, Katka :)

Eva

Hello, can I book a massage if I am pregnant?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo. Thank you for your question. It is not recommended to use massage during pregnancy. Sincerely, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru