Degustační menu o 8 chodech pro pár: vepřová panenka, kančí líčka i kachní prsa
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 24. 9. 2022.
V ceně
Degustační menu o 8 chodech pro pár
- 2× zvěřinová paštika s rybízovým coulis (à 70 g)
- 2× bažantí vývar s játrovými knedlíčky (à 2 dl)
- 2× sušená prsa divoké kachny marinovaná v rozmarýnu a badyánu, cuketa (à 70 g)
- 2× kančí líčka na červeném víně, bramborové pyré (à 70 g)
- 2× waldorfský salát (à 70 g)
- 2× vepřová panenka, mačkaný brambor, hřibové ragú (à 70 g)
- 2× sorbet (à 60 g)
- 2× crème brûlée s ovocem (à 70 g)
Omezení
- Rezervace je možné provádět na 17:00 nebo 19:00.
- Rezervace předem na tel. 601 567 080 nebo prostřednictvím formuláře.
- V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu
- Jídlo s sebou: Pro celkový zážitek si vychutnáte menu přímo na místě – odnos s sebou není možný.
- Termín můžete změnit nebo zrušit nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Že méně je někdy více? Ne v případě degustačního menu. Tady totiž platí, že čím víc chodů, tím líp!
A když vyrazíte do restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, čeká vás tu chodů rovnou osm. Menu potěší třeba zvěřinovou paštikou nebo bažantím vývarem, chybět ale nebude ani vepřová panenka nebo kančí líčka. A jako dezert se bude podávat sorbet a crème brûlée. Že to zní jako sen? To tedy je. Tak ho pojďte ochutnat a s sebou vezměte kamarádku, maminku nebo svou drahou polovičku – jídla totiž bude dost pro dva.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.