Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní servis klimatizace ve vašem voze včetně chladiva

4,4 / 5 Pneucentrum Motol Praha - Motol  (mapa) 71 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jakub

Hezký den, postačí mi voucher za 799.- Kč na vůz škoda citigo? Děkuji

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
Záleží na tom, zda máte nové či staré chladivo. Pokud budete mít to staré (záleží na roku výroby auta), je kapacita chladiva 380 gr. Tento voucher by pro běžnou údržbu měl stačit. Pokud byste měl klimatizaci úplně prázdnou (to by ale pravděpodobně nebylo přirozeným únikem, ale spíše nějakou závadou), je tam rozdíl cca 130gr, které by se případně doúčtovali na místě.

S pozdravem
PNEUCENTRUM MOTOL

Jakub

Škoda citigo – kabinový filtr by mě stál u vás k servisu kolik, děkuji a děkuji i za předchozí odpověď. Chladivo nové, každý rok servis, tj. poslední výměna před rokem a vše bylo v pořádku.

František Fillip

Dobrý den, zajímalo by mě jaký doplatek za službu budu platit v případě, že náplň mé klimatizace je 700 g. Odsáto a recyklováno bude např.300 g staré náplně. Ta bude vrácena do okruhu a doplněno bude 400 g nového chladiva. Nebudu tedy doplácet nic jelikož v ceně voucheru je 500 g nebo budu doplácet za 200 g což je rozdíl mezi 700 g celkové a 500 g předplacené náplně? Dík za odpověď Franta

Pneucentrum Motol

Dobrý den,
reálně Vám účtujeme pouze nové chladivo. V praxi to funguje tak, že stávající chladivo odsajeme a zrecyklované vracíme zpět. Účtujeme pak pouze rozdíl, tedy celkové množství chladiva minus stávající. Ve vašem případě tedy nic nedoplácíte.

S pozdravem
Pneucentrum Motol

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru