Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

100% přírodní esenciální oleje pro dobrou náladu i proti virům a bakteriím

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Zákazník

Dobrý den, prosím o vyjádření výrobce. Domnívám se, že k tomu tento prostor pro dotazy slouží. Osobně ve mně inzerce zboží souslovím „100% přírodní esenciální oleje“ vzbuzuje dojem, že jde o 100% esenciální oleje. Nicméně mne napadlo, že by mohlo jít o odkaz na vonné oleje s éterickou složkou, 100% přírodní. Proto se chci ujistit, jak to vnímá prodejce. Domnívám se, že taková informace může být užitečná i pro někoho dalšího.

Esentika

Zdravím Vás a děkuji za Váš dotaz. Každé zpětné vazby si velmi ceníme. U esenciálních olejů (EO) se používá více označení. Najdete je také jako „éterické oleje“ či „silice“. Slovu „vonné“ si raději vyhýbáme, trochu totiž „zavání“ oleji technickými, třeba těmi, co voní jako jablko (z těchto plodin opravdu žádnou vůni nevydestilujeme, i když bychom sami chtěli, vůně je to bezpochyby překrásná :-). Pokud bychom se měli dostat k Vašemu dotazu: Nevím, co přesně myslíte tím „vonné oleje s éterickou složkou“, v Esentice najdete přírodní oleje vyrobené různým způsobem (nejčastěji destilací či lisováním) ze siličnatých rostlin. Označení „100%“ odkazuje na jejich kvalitu, potažmo účinky – jsou čisté, přírodní, neředěné, aby měly ty nejlepší vlastnosti. Odkud přesně pocházejí, jak se vyrábí a z čeho – to se dočtete na našem e-shopu. Tam všechny informace najdete, příp. se poptejte i osobně na našem kontaktním e-mailu. Rádi Vám zodpovíme vše, co Vás zajímá. Přejeme Vám, ať Vám aromaterapie slouží k Vašemu záměru a ještě jednou děkujeme, že jste se na nás obrátil s dotazem. Za Esentiku Mgr. Zuzana Lyčková

Zákazník

Dobrý den, děkuji paní Lyčkové z Esentiky za odpověď. Ano, šlo mi o odlišení éterického oleje (silice) a vonných olejů. Čistá silice svou těkavou podstatou nezanechává mastnou stopu, proto mne to u Vašeho EO překvapilo a nadále mne zajímá, čím by to mohlo být způsobeno.

Zákazník

Dobrý den, chci se zeptat, k čemu se vztahuje Vaše „garance 100 %“. Od Vás zakoupené éterické oleje zanechávají výrazné mastné skvrny. Mohu se zeptat, jaký je tedy skutečný podíl éterické vonné složky?

Slevomat.cz

Krásný den, děkuji vám za dotaz. V případě reklamace či nespokojenosti, je nejlepší se obrátit přímo na prodejce zboží na tel. +420 777 296 1­16 či e-mailu obchod@esentika.cz :-) Mějte moc hezký den, Kristýna

Spi

Dobrý den, je možné nabízené balíčky upravit (nahradit jinou esencí), případně namíchat vlastní? V rámci balíčků nabízíte některé, které mezi jednotlivými nejsou.

Esentika

Dobrý den, děkujeme za zájem o naše esenciální oleje.
Hledali jsme se Slevomatem zajímavé kombinace. Pokud nenajdete některé naše oleje v nabídce Slevomatu, podívejte se prosím na náš eshop www.esentika.cz Najdete zde všechny naše dostupné oleje.
S přáním provoněného dne
Karel z Esentiky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru