Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Až 8denní relax v Jeseníkách: snídaně či polopenze i 120 min. ve wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Penzion u Petra Jeseníky (mapa) 113 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Robin Gajda

Dobrý den, prosím Vás chtěl bych se zeptat jestli snídaně a večeře jdou udělat BEZ LEPKU.Máme u Vás objednaný pobyt v měsíci říjnu.
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Robin Gajda.

Slevomat.cz

Dobrý den, Robine. Děkuji Vám za dotaz. Ohledně individuální domluvy speciálního jídelníčku, kontaktujte poskytovatele služby na +420 776 297 4­57 s dostateč­ným předstihem. Uveďte jméno osoby, na kterou je vedena rezervace, případně kód voucheru. S přáním krásného dne, Karel

Veronika

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na večeře v rámci výběru z menu, je vždy na výběr nějaka bezmasa či vegetariánská varianta? Případně je možné se domluvit na nějaké dietě? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko.
Pro přesné informace a případné dohodnutí speciální diety kontaktujte přímo hotel na tel. +420 776 297 4­57 nebo na e-mailové adrese: Upetra@post.cz
Přeji hezký den, David.

Dana Grigová Kovaříčková

Dobrý den-prosím dotaz bych měla..chtěla bych si u vás objednat víkend 19,9,–21,9to byste už volno neměli?, ukazuje mi to jen so.až po. a pak až ten týden další…a ještě jeden dotaz-šel by si vybrat pokoj s těma normálníma-dřevěnýma postelama-ne ten s kovovýma…děkuju Grigová

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, aktuálně je Vámi uvedený termín dle našeho online rezervačního kalendáře dostupný :) Ohledně možnosti pobytu v pokoji s daným typem postelí kontaktujte prosím předem Penzion u Petra prostřednictvím e-mailu Upetra@post.cz či na tel. čísle +420 776 297 4­57. Přeji pěkný den, Katka :)

Lada

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné rozdělit wellness na 2krát 60min, a jestli je možné uschovat elektrokola? Děkuji za odpověď.

Penzion u Petra

Dobrý den,
ano není problém si wellness rozdělit a v areálu máme kolárnu k úschově kol.

S pozdravem Penzion u Petra

Petr

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, jestli je volný termín 15.-19.8.2022? Jsem jen dva dospělí a malý pejsek :-)
Děkuji za odpověď

Penzion u Petra

Dobrý den,
ano máme volno.

S pozdravem Penzion u Petra

Petr

Dobrý den,
ještě dotaz…chtěli bychom k vám v tom termínu 15.-19.8.2022 pobyt s polopenzí, ale nejde nám to v tom termínu objednat, tak jak to máme udělat, když je termín volný?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, dle našeho online rezervačního kalendáře je tento termín již obsazený, proto jej nelze zarezervovat. Poprosím Vás, abyste kontaktoval ještě Penzion U Petra prostřednictvím e-mailu na upetra@post.cz.či telefonicky na tel. čísle 776 297 457 ohledně ověření možné dostupnosti tohoto termínu. V případě, že termín bude ještě dle penzionu dostupný, je možné zakoupit voucher bez termínu a dále postupovat dle instrukcí v sekci „Jak uplatnit“, tedy rezervace předem na tel. č. 776 297 457 nebo e‑mailem na upetra@post.cz (při rezervaci je třeba nahlásit kód voucheru, jméno a příjmení, počet osob a termín pobytu.) Přeji pěkný den, Katka :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru