Osmichodové degustační menu v Bonjour-Camino pro pár: tartar, raviola i selečí maso
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 25. 8. 2022.
V ceně
- 2× amuse bouche
- 2× studený předkrm (à 70 g)
- Tartar z marinovaného lososa se salátem z pohanky
- 2× polévka (à 0,1 dcl)
- Květákový krém s restovaným humřím masem a lanýžovým olejem
- 2× teplý předkrm (à 70 g)
- Raviola plněná riccotou a špenátem s espumou z červené řepy, růžičková kapusta, parmezán
- 2× I. hlavní chod (à 70 g)
- Zauzené filátko potočního pstruha, pyré z celeru a uzeného špeku a limetovou espumou
- 2× II. hlavní chod (à 120 g)
- Grilované selečí kotletky, pečená kořenová zelenina, hřiby, hráškové purée
- 2× sorbet (à 70 g)
- 2× dezert (à 100 g)
- Čokoládová omáčka z podmáslí, s hřibovou zmrzlinou, krokantem a fialkovým prachem
Omezení
- Rezervace je možné provádět na 18:00 nebo 20:00.
- Rezervace: termín si zamluvte předem na tel. 601 567 080 (v pracovní dny od 8:00 do 10:00 a od 14:00 do 16:00) nebo prostřednictvím formuláře – zároveň uveďte kód voucheru.
- V případě, že vám nedojde potvrzení o objednávce přes formulář, můžete si nechat zkontrolovat přijetí objednávky nebo nechat zaslat potvrzení o přijetí objednávky znovu pomocí odkazu.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, takové parádě by to v krabičkách neslušelo.
- Rezervaci je možné zrušit nebo změnit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Láska prochází žaludkem. A léto? To prochází degustačním menu.
Vychutnejte si se svou drahou polovičkou nebo milou společností parádní menu. Nachystají vám ho ve stylovém podniku Bonjour-Camino, který najdete kousek od Moravského náměstí. O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu Petra Erina Kováče. Ten je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.
A na co se těšit? Je toho mnoho: amuse bouche, tartar z lososa, květákový krém, plněná raviola, zauzené filátko, selečí maso i sorbet a hřibová zmrzlina. Rezervaci si tu můžete udělat na 18:00 nebo 20:00, a to jakýkoli den mimo neděli.