Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nočním expresem do německého Legolandu: vstupenka a doprava vlakem v lehátkovém kupé pro 1 až 6 lidí

4,4 / 5 RailTransport-Stift s.r.o. Německo (mapa) 183 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ivona

Dobrý den, prosím již není možné koupit 2mista na datum 23–25.7? Ukazovalo mi to pouze 1ks druhý nešel přidat

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivono, bohužel je již varianta ve Vámi uvedeném termínu vyprodaná. Přeji pěkný den, Katka :)

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

Právě jsme přidali ještě jedno místo. Tak jsi můžete zakoupit dva ale pospěšte jsi ať vám jej někdo nezakoupí před vámi

Radan Stift

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den, na termín 23.7. jsme přidávali jeden voucher navíc, zkuste rezervovat prosím nyní (dostupnost 2 kusy), případně se s námi spojte – napište na email informace@nostalgickevlaky.cz a podíváme se na to.

Zhanna Melnychuk

Dobrý den.Mam takový dotaz.Jsou nějaký omezení pro věk deti u Legolendu?Synovi mladšímu jen 10 měsíců!Dekuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Zhanno, děkujeme za dotaz. Nabídka je doporučená pro děti od 3 let. Samozřejmě Vašeho syna do Legolandu pustí. A zábavu si tam také najde. Akorát vstup na atrakce je omezen buď minimální výškou, nebo věkem. :-) Přeji krásný den, Bára

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

A ještě bych chtěl dodat, že kupé oddíly doplňujeme do plného stavu 6 lidí, takže je většinou problém někam ještě umístit třeba i kočárek. Jedině snad skládací kočárek typu golfky by se někam pod postel ve složeném stavu možná vešel.

S přáním pěkného dne

Radan Stift

Lucie

Dobrý den, měla bych zájem až o termín v září. Byly by nějaké termíny k dispozici?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie. Děkujeme za Váš dotaz. Jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu s termíny na září, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :) Přeji krásný den. Matěj, Slevomat.cz

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

na září momentálně už tento vlak nepřipravujeme. Bohužel já, jako hlavní organizátor tohoto vlakového zájezdu mám v září jiné povinnosti, je možné že na svátek 28.9. jeden termín ještě nabídneme ale zaručit vám to nyní ještě nemohu. Sledujte prosím informace zde na Slevomatu nebo na www.nostalgickevlaky.cz. V Roce 2023 chceme s těmito vlaky opět pokračovat.

Děkuji za pochopení

Radan Stift

Míša

Dobrý den, chtěla bych se zeptat když by jsme jeli dvě dospělé osoby + 2 děti ( 8 let a 1.5 roku ) jaká by byla tedy cena pro nejmladšího ?

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

pokud by nejmladší spal s vámi na společném lehátku tak je dítě ve věku 1,5 roku zdarma. Upozorňujeme ale, že kupé jsou obsazována 6 lidmi. Takže místo třeba na kočárek je opravdu problém.

Radan Stift

Karolína

Dobrý den,když by jeli 2×dospělý osoby + dítě (6let) tak tedy dítě platí voucher jako pro dospělou osobu?A je nutné mít cestovní pas nebo postačí OP?Děkuji hezký den přeji :)

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

v tomto případě od 6 let potřebuje již každý jeden voucher jako pro dospělou osobu. Jedná se totiž o nedotovanou dopravu a vstup do LEGOLANDU je cenově stejný pro děti i dospělé. Na cestu do Německa vám stačí OP.

Budeme se na vás těšit.

Radan Stift

Lucia

Dobry den. Chtela bych se zeptat, ze kdyz pri moznosti mit dite ve veku 2,99–5,99 spolecne na luzku s dospelym jenom za priplatek 800czk ( a dospely plati za sebe cenu voucheru ), tak ci v te cene 800 czk je i vstupenka pro to dite? Protoze na strankach legolandu vidim, ze deti nad 3roky plati uz vstupne 39 Eur, coz je vic nez tech 800 czk. Dekuju.

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

ano je i vstupenka do Legolandu.

Radan Stift, jednatel

Kateřina Baxová

Dobrý den, takže každá vstupenka má své lehátko kde se může v noci cestou normálně prospat? Děkuji

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

ano každá jízdenka/Voucher má své lehátko kde se můžete po cestě prospat. Jediná vyjímka jsou děti ve věku do 5,99 let které mohou spát na lehátku společně s doprovodnou osobou. Pokud takové dítě je starší než 2,99 roku v den návštěvy LEGOLANDU, pak se za takové dítě doplácí přímo u nás ještě 800,– kč, Vyjímka, pokud by mělo takové dítě zrovna v den návštěvy LEGOLANDU narozeniny, tak se nedoplácí nic.

Radan Stift

Milena Baarová

Dobrý den, dítě do 6let má stejnou cenu voucheru jako dospělá osoba, oba budou mít samostatně 2 lehátka v lehátkovém voze, které bude obsazené až 6 lidmi. Pokud by spal na lehátku s dospělým, tak jaká je cena voucheru pro dítě do 6let.? Jak zakoupím přes Slevomat v tomto případě? Do jídelního vozu můžeme jít i bez objednání. Cestovní pojištění není povinné a k dispozici bude průvodce po dobu zájezdu. Je to tak? Děkuji za odpovědi. Milena

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

Dítě do 5,99 let (den před 6 tými narozeninami v den návštěvy LEGOLANDU) může jet na lůžku nebo lehátku s rodiči bez nároku na další lůžko nebo lehátko, pokud je toto dítě mezi 3 až 5,99 lety tak připlácí 800,–Kč. Pokud pro toto dítě nárokujete samostatné lehátko nebo lůžko platí se plná cena. Tento doplatek zakoupíte dodatečně po zaslání požadavku na informace@nostalgickevlaky.cz Na stejné adrese objednáte dopředu stravování v jídelním voze. Cestovní pojištění povinné není, můžete jsi jej ale kdekoliv, třeba zdravotní pojišťovna sjednat sama. Technický průvodce bude k dispozici.

Radan Stift

Pavla

Dobrý den,
chtěla bych se informovat. Když zakoupím voucher pro 1 osobu a doplatím dítě za 800, tak dítě má taky potom vstupenku do legolandu nebo ji budeme muset koupit taky zvlášť?

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

V tomto případě je dítě do 5,99 let a vyspí se s vámi na vaši posteli tak má i vstup do LEGOLANDu v ceně. Pokud je dítě starší tak už musí zaplatit plnou cenu. Upozorňuji ale, že postele a lehátka ve vlacích jsou menší než je standart v českých ložnicích.

Radan Stift

Jarmila Svobodova

Dobrý den chtěla bych pořídit dceři a vnukovi zájezd do Legolandu s cestou vlak em co to bude stát vnukovi jec14r

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarmilo, děkujeme za dotaz. Cena voucheru pro jednu osobu je 1.999,– i s dopravou. Vnuk má voucher za stejnou cenu, jako dospělá osoba. :-) Přeji hezký den, Bára

Klára

Dobrý den, kolik stojí cestovní pojištění na období tohoto 3 denního výletu a je povinné? Pro 1 os a dítě 5 let. Děkuji

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den cestovní pojištění není povinné.

Radan Stift

Anna Novotná

Dobrý den, prosím Vás je potřeba brát si sebou spacák nebo bude v lůžkových vozech povleceno. Děkuji

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,
přes Slevomat prodáváme pouze jednoduchá lehátka v lehátkových vozech, v této kategorii povlečeno nebude ale nic nebrání tomu aby jste jsi vzala svou deku, polštář nebo spacák sebou. Tyto věci můžete poté přes den nechat ve vagóně. Vozy budou během pobytu v Günzburgu zavřené a celou dobu pobytu bude někdo z personálu ve vlaku. Pokud by jste chtěla místo v lůžkovém voze, toto je možno koupit pouze přes náš portál www.nostalgickevlaky.cz samozřejmě je dražší ale zde potom máte ve voze povlečeno jako v hotelovém pokojíčku.

S přáním pěkného dne

Radan Stift

Kateřina B

Dobrý den,
prosím o info, kde najdu termíny, kdy jezdí tento vlak do Legolandu? Děkuji moc za odpověď

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den,

termíny najdete na stránkách www.nostalgickevlaky.cz v pondělí by měl být zveřejněn další termín.

Radan Stift

Andrea

Dobrý de, dá se příplatek objednat samostatné kupé pro 2 osoby ? Pokud ano – kolik by to stálo ?
Děkuji Andrea

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den

Ano dá, na stránkách www.nostalgickevlaky.cz ,tam se můžete informovat o cenách ale na termín s odjezdem 10.6.2022, máme již vyprodáno. Jediné, že by někdo zrušil rezervace. Jediné co musíme držet jsou místa pro Slevomat ale tam budete v kupé s dalšími cestujícími.

Radan Stift

Josef Tuháček

Zdravím vás ještě jednou. Nemohla jsem se k vám dovolat. Takže tu jednu noc Budem spat ještě ve vlaku,když nepotřebujeme hotel,jak jste psal ? Já to moc nechápu. Odjezd je 10.6. Večer,při­jedeme 11.6. Ráno a z toho 11.6. Do 12.6. Musíme přece někde přespat,když vlak zpět jede 12.6. Až večer. Takže budeme tedy spát v tom vlaku,který nás přiveze ne ? A ta strava se dá objednat tedy kde ? A paní psala nahoře dotaz ohledně nějakých express passu, myslela jsem,že vstup je v ceně vstupenky,která je součástí zájezdu… Nebo se tam asi ještě něco navíc? Děkuji za odpověď.

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

Odjezd je dne 10.6. večer a z Německa je odjezd 11.6.2022 také večer a příjezd do ČR je v neděli 12.6.2022 ráno. Takže nikde nemáte žádnou další noc.
Stravu jsi prosím objednejte přes E-mail na informace@nostalgickevlaky.cz
Vstupné je v ceně, vy jsi však můžete sami online přes stránky LEGOLANDU dokoupit tzv. předbíhací pasy na atrakce. Ty stojí pak peníze zvlášť a nejsou povinné

Radan Stift

Ivana

Dobrý den, mám a Vas pár otázek.
Kde najdu nabídku pro objednání v jídelním voze?
Kde bude možnost uložit spacáky nebo deky, které budeme mít s sebou?
Express Pass na atrakce si můžeme objednat také u vás nebo rovnou on-line?
Predem děkuji za odpovědi.
 I.J.

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

Co se express pasu týče zítra v pracovní den zjistím u našeho obchodního zástupce v LEGOLANDu a dám vám vědět jestli je možno přes nás objednat dopředu.
Co se jídelního vozu týče prosím napište E-mail na informace@nostalgickevlaky.cz a kolegové co mají na starosti jídelní vůz vám odpoví, dále se můžete také informovat na stránkách www.nostalgickevlaky.cz
Věci jsi můžete nechat ve vlaku ve vašem oddíle, vagony budou přes den uzamčené a většinu času bude na vlaku i náš personál. Pokud chcete, můžete jsi vzít sebou zámek na kolo, takový co má smyčku a při opuštění oddílu zamknout madla dveří k sobě.
Pokud máte další dotazy, můžete nás kontaktovat i telefonicky na lince 704 110 110

Přeji krásný den

Radan Stift

Tak se ozývám opět dnes. Tzv. Express Pasy v ceně 20,– až 80,–€ na osobu jsi musíte objednat sami napřímo online na následujících odkazech:
https://www.legoland.de/tickets/beliebte-tickets/express-pass/
https://www.legoland.de/en/tickets/most-popular-tickets/express-pass/

Jinak se ještě na místě doplácí za dětský řidičský průkaz 5,–€, za rýžovaní zlata 4,–€. Dále asi ještě na 5 místech se doplácí za tzv. „Midway Games“ kde děti dostávají jako výhry za zručnostní hry plyšové hračky 2 – 3,–€. Všechny tyto doplatky ovšem platit nemusíte pokud tyto služby nepožadujete, základní vstup do parku máte již v ceně jízdného.

Doufám, že takto jsem vám odpověděl na vše co jste potřebovala.

Radan Stift

Josef Tuháček

Dobrý den. Máme zájem o zájezd pro dva dospělý a dvě děti,jednomu je 9 let a druhému necelé 3 roky. Máme tedy zakoupit 3× voucher jen ? Jak přesně se objednává voucher pro malé dítě? A kde se dá zajistit cestovní pojištění? Jinak v Německu budeme potřebovat hotel na noc,máte nějaký seznam hotelů,kde se dá přespat? Mě ta nabídka přijde taková neúplná a zmatená. Děkuji za odpověď.

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den.

Ano ve vašem případě je třeba objednat 3 vouchery a poté se s námi spojit a doplatit za dítě přímo nám. Toto by potom spalo s vámi dohromady na lehátku. Hotel pokud nechcete v Günzburgu zůstat déle a vracet se samostatně nepotřebujete. Náš vlak je taková jedoucí ubytovna/hotýlek. Dohromady jedou dva lůžkové vozy kde máte i umyvadlo přímo v kupé, tyto bohužel přes Slevomat nenabízíme a lehátkové vozy, kdy se v těchto vozech na noc sklopí opěradla sedaček a vzniknou takto lehátka na spaní. Snídaně a večeře můžete objednat v jídelním voze. Podívejte se na www.nostalgickevlaky.cz
Pokud by jste měli další dotazy, neváhejte nás telefonicky kontaktovat přes.: 704 777 777.

Radan Stift

Kamila Dočkalová

Jaké jsiu obvyjlé časy odjezdu z Prygy příp. Plzně? A čas příjezdu na místo?

RailTransport-Stift s.r.o.

Dobrý den, Vlak pojede z výchozí stanice Straškov (Středočeský kraj) s odjezdem cca v 19:00. Dále přes Kralupy n. Vl. V Praze bude vlak zastavovat cca ve 20:30 na hlavním nádraží a Smíchově ve 20:45.V Plzni v cca 22:00. Jízdní řád není ještě pevně stanoven a bude zveřejněn cca týden před odjezdem. Do Günzburgu je plánován příjezd kolem 8:30. Vlak bude mít po trase několik pobytů, tak aby nebyl v Günzburgu zbytečně brzy.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru