Nabídku Omlazení: vyhlazení vrásek kyselinou hyaluronovou mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazující ošetření: Aplikace kyseliny hyaluronové přímo do vrásek

4,3 / 5 Body & Face clinique Praha - Chodov  (mapa) 19 prodejů

Hodnocení podniku Body & Face clinique

4,3 63×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,3
85.626%
Prostředí 4,3
85.626%
Průběh rezervace 4,4
87.5%
Personál 4,3
86.876%

Filtry
Recenze zákazníků

Podnik je v poradku

Uz jsem toto zarizeni navstivila po nekolikate a pokazde me osetroval jiny personal ocenila bych kdybych mohla byt vzdy u jednoho osetrujiciho

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 2. září 2020
Hodnocená nabídka: Vrásky pryč: Skinbooster therapy krevní plazmou

Dovolat se tam absolutně nemožné díky špatně komunikaci a ne zrovna příjemné slečně na telefonu mi voucher propadl

 Vyjádření podniku
Před 3 roky
Hodnoceno: 1. srpna 2020
Hodnocená nabídka: Mezobotox pro vyhlazení prvních vrásek

Byla jsem zcela spokojená. Vše mi bylo předem vysvětleno, byla jsem informována, co nesmím dělat po zákroku. Po jehličkách mám modřinky, které , doufám , brzy zmizí.

Hodnoceno: 31. července 2020
Hodnocená nabídka: Hyaluronová terapie 4 v 1 pro omlazení pleti

Profesionální přístup

Hodnoceno: 30. července 2020
Hodnocená nabídka: Aplikace kyseliny hyaluronové přímo do vrásek

Velice mi to pomohlo, moc ochotný a milý personál. Jsem tu vždy spokojená.

Hodnoceno: 29. července 2020
Hodnocená nabídka: Vrásky pryč: Skinbooster therapy krevní plazmou

Vše ok

Hodnoceno: 17. června 2020
Hodnocená nabídka: Vrásky pryč: Skinbooster therapy krevní plazmou

Vše naprosto skvěle, velice milý a ochotný personál, rychlé objednání, pan primář šikovné ručičky, Ráda se na kliniku vracim, s výsledkem jsem vždy naprosto spokojená. Děkuji celému personálu. 🌹👍🙂

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme za pochvalu. Kladné hodnocení je vždy velkou inspirací a motovací pro naší další práci. Těšíme se na Vás v Body&Face clinique, Mgr. Pavlína Blažek

Hodnoceno: 20. května 2020
Hodnocená nabídka: Botulotoxin pro okamžité vyhlazení vrásek

personál byl příjemný, prostředí také, ale je to moc daleko.

Nelíbilo se mi, to za 1-bolelo to,2-výsledek téměř žádný, nedoporučuji to nikomu.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky
Hodnoceno: 19. května 2020
Hodnocená nabídka: Omlazení očního okolí vč. redukce kruhů a váčků

Přístup a odbornost paní, která ošetření dělala

Hodnoceno: 19. května 2020
Hodnocená nabídka: Hyaluronová terapie 4 v 1 pro omlazení pleti

Vše OK

Hodnoceno: 19. května 2020
Hodnocená nabídka: Hyaluronová terapie 4 v 1 pro omlazení pleti

Paní byla velmi milá, velmi mi, ale vadilo, že šla cítit kouřem od cigaret.

Hodnoceno: 18. května 2020
Hodnocená nabídka: Omlazení očního okolí vč. redukce kruhů a váčků

Bylo to skvěle, opravdu funguje!!

Trochu bolest

Hodnoceno: 18. května 2020
Hodnocená nabídka: Vrásky pryč: Skinbooster therapy krevní plazmou
Ověřený zákazník
březen 2020
 5,0/5

Jako vzdy v poradku. Aplikace bezbolestna. Pan doktor mily. Vse ochotně vysvětli. Již jsem byla po druhe. Budu se vracet.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme za hodnocení, pochvala je vždy velkou motivací pro naší další práci, Mgr. Pavlína Blažek

Hodnoceno: 11. března 2020
Hodnocená nabídka: Botulotoxin pro okamžité vyhlazení vrásek
Simona
březen 2020
 5,0/5

Hyaluronovú terapiu som kúpila ako darček pre mamu a musím povedať, že maximálna spokojnosť. Veľmi prijemne a milé jednania počas celej doby terapie, pani nám vysvetlila všetky kroky aplikácie. Určite doporučujem ☺️
Taktiež to nebola posledná návšteva 🙂

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme za kladné hodnocení, které je velkou motivací pro naší další práci. Těšíme se na Vás, Mgr. Pavlína Blažek, majitelka Body&Face clinique

Hodnoceno: 7. března 2020
Hodnocená nabídka: Hyaluronová terapie 4 v 1 pro omlazení pleti

Nabídku využila jako dárek moje žena, takže to neumím posoudit, mám jenom povšechné dojmy které mi sdělila

Vzhledem k výše uvedenému neumím říct

 Vyjádření podniku
Před 4 roky

Děkujeme za hodnocení a věřím, že ony povšechné dojmy se proměnily v dobrý výsledek ošetření. Mgr. Pavlína Blažek

Hodnoceno: 1. března 2020
Hodnocená nabídka: Hyaluronová terapie 4 v 1 pro omlazení pleti

Personál byl ochotný.

Bohužel aplikace kyseliny hyaluronové byla málo procentní , nebylo to nikde uvedeno.
Zákrok nebyl vůbec viditelný.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky
Hodnoceno: 24. února 2020
Hodnocená nabídka: Omlazení: vyhlazení vrásek kyselinou hyaluronovou
Darina
únor 2020
 5,0/5

Velmi čisté, Nové.. Profesionální přístup, vše vysvětleno, ukázáno… Hezky postaráno.. Viditelný výsledek..

Hodnoceno: 13. února 2020
Hodnocená nabídka: Omlazení: vyhlazení vrásek kyselinou hyaluronovou
Denisa
únor 2020
 2,0/5

Prostredi bylo fajn, vse ciste, personal příjemný, procedura bezbolestná, klinika je snadno nalezitelna dle Google maps

No po více než měsíci už účinek mohu hodnotit a i když jsem dodržela všechny pokyny, tak účinek je nulový. Zase uznávám, že je to pro mě určitě lepší varianta než nepřirozený či přímo špatný výsledek, spadle obočí nebo víčko nebo cokoli takového… Ale znovu už určitě nepůjdu, byly to vyhozené peníze.

 Vyjádření podniku
Před 4 roky
Hodnoceno: 9. února 2020
Hodnocená nabídka: Botulotoxin pro okamžité vyhlazení vrásek
Helena
únor 2020
 5,0/5

Jsem tady vždy spokojená, milý personál.

Hodnoceno: 8. února 2020
Hodnocená nabídka: Vrásky pryč: Skinbooster therapy krevní plazmou
Ověřený zákazník
únor 2020
 4,0/5

Prijemna pani doktorka, vzorna aplikace, vse v poradku.

Hodnoceno: 8. února 2020
Hodnocená nabídka: Botulotoxin pro okamžité vyhlazení vrásek