Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oblíbené náramky a náhrdelníky z přírodních sladkovodních perel

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

zdena

Ještě jeden příspěvek- všechno v pořádku. Zkontrolovala jsem tašku, ve které maminka obálky převážela a jelikož má bílé dno, štítek se tam mazaně schoval. Štítek Fiesta tedy mám a Vám moc děkuji.

Properly

Jsme rádi, že je vše v pořádku:)

zdena

Děkuji za zprávu. Dvě samostatné zásilky, dvě obálky, v každé byl krásný náhrdelník a náušnice, k tomu dárek v podobě bižu náušnic (děkuji, ovšem vzhledem k alergii je nemohu nosit) a jen jeden štítek o původu k Hachi a jeden leták Perlová romance. Převazovat uzlíky již není potřeba, jelikož byly předevčírem na svatbě předány nevěstě. Ráda bych své švagrové předala i štítek původu, bohužel v obálce nebyl. Můžete mi jej vystavit, prosím?

Properly

V případě potřeby se na nás neváhejte obrátit. Náhrdelník lze převázat kdykoliv dle požadavků klienta. Mějte se moc hezky!

zdena

Dobry den. Koupili jsme nahrdelniky Hachi a Fiesta. Ani v jedne zasilce nebyla faktura, ci jakýkoliv doklad. U Hachi byl alespon zataveny “štítek” o puvodu perel, ale přestože je puvodni cena Fiesta temer 2500, tento doklad chybi. Take mne prekvapilo ze Fiesta perly nejsou jisteny uzliky.

Properly

Dobrý den, faktura je vždy po obdržení Vaší objednávky rozesílána emailem. Zkontrolujte si prosím všechny emaily, které jste v objednávce uváděla. Pokud potřebujete další informace, prosím využijte email: info@properly.cz nebo můžete využít chat na našich webových stránkách www.properly.cz, uveďte číslo objednávky a naši operátoři se o Vás postarají, v případě potřeby odešleme fakturu znovu. Štítek o původu perel je vždy v každé objednávce, pro každý produkt zvlášť. Vydává se přímo pro daný šperk a je vždy součástí objednávky. Fiesta je náhrdelník s opravdu malými perlami, uzlíkové vázání může narušit jejich luxusní vzhled (působí neuspořádaně, neforemně), proto se u náhrdelníku Fiesta uzlíky nedělají, tuto informaci naleznete i v profilu nabídky na www.properly.cz. Pokud však uzlíky chcete, není problém je doplnit. Náhrdelník pro Vás rádi převážeme. Opět se prosím obraťte na naši info linku, kde Vám ochotně a rádi poradíme. Děkujeme za dotaz a přejeme krásný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru