Kurz thajské kuchyně: příprava 3chodového menu v Café Buddha
Přehled nabídky
Thajsko? To je pro gurmána říše chutí a vůní! Říčky plné kokosového mléka protékají loukami vonícími koriandrem a veverky zde místo oříšků louskají plody tamarindu.
Přijďte thajské kuchyni nakouknout pod pokličku i vy: zúčastněte se kurzu vaření v Café Buddha v Norské. Během 2,5 až 3 hodin připravíte 3chodové menu a poznáte nové suroviny, které příště provoní třeba i vaši kuchyni.
Kurz probíhá vždy ve skupince maximálně 6–12 kuchařů, a to pod vedením milovníka thajské kuchyně Štěpána Návrata, šéfkuchaře Cafe Buddha, Pru 58 a Benjamin.
Štěpán Návrat získal doporučení Michelin v roce 2019, 2020 i 2021. Thajské pokrmy učil připravovat na několika místech přímo v Bangkoku – ve světoznámé kuchařské škole Blue Elefant, Moo Thai´s Kitchen i slavném Banyaan Tree rezortu. V Praze později působil pod vedením zkušených kuchařek Ratany Phomprasit, Somlak Mika či Sofie Smith. |
Na začátku kurzu se seznámíte s novým světem chutí a vůní. Půjde třeba o galangal, citronovou trávu, chilli, farrang (thajský koriandr), tamarind a palmový cukr. Poté si zkusíte připravit 3chodové thajské menu: sníst jej pak můžete rovnou na místě, nebo si ho za drobný příplatek odneste a pochlubte se doma. Termín si do diáře zapište už teď, nebo počkejte, až na webu vypíší nový.