Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nonstop asistenční služby motoristům na 15 dní i na 1 rok! Kompletní pomoc po celé Evropě v případě poruchy, nehody, vandalismu i odcizení vozidla.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
FKSP
David

Dobrý den,
chci se ujistit .. píšete – Veškeré asistenční služby jsou vám k dispozici 24 hodin denně, 365 dní v roce v celé geografické Evropě včetně České republiky. Je tím myšlena i Velká Británie ?
Děkuji za odpověď

ACA1213

Dobrý den,
asistenční služby ACA1213 jsou možné i ve Velké Británii.

Leoš

Dobrý den,
jak je to s poskytnutím náhradního vozidla? Znamená to, že do 3 hodin dostanu k dispozici zcela zdarma na 3 dny k užívání náhradní vozidlo včetně PHM?

ACA1213

Dobrý den,
je to tak jak píšete, vozidlo bude zdarma přistaveno a zapůjčeno na 3 dny. PHM v náhradním vozidle si ovšem po tuto dobu musíte hradit sám.

Pavel

Objednával jsem si pojištění,uvedl jsem i kod, který jste zaslali na mobilní telefon, ale objevilo se – neplatný kod. Objednávku jsem tedy opakoval, přišel druhý kod, ale výsledek stejný – i po třetí … co dělat?

Jana Mravcová

Dobrý den,
zajímalo by mě Vaše asistenční místa v ČR a SR.
Pochopila jsem asi správně,že sídlo je v Praze.

ACA1213

Dobrý den,
asistenční místa jsou rozmístěny tak, abychom k Vám přijeli na pomoc v nouzi v ČR do 45 minut a v zahraničí do 90 minut.
Většinou jsou dojezdové česy našich partnerů ještě kratší.

Pavel Stejskal

Chtěl bych slevu na 15 dní od 3. řervence, kdy mám provést objednání? Pojedu na dovolenou na Šumavu, máte tam blízko asistenční službu?

ACA1213

Dobrý den,
objednání můžete provést klidně hned, asistenční služby ACA1213 budou platné od data, který napíšete při objednání.

ACA1213

Ještě jednou dobrý den,
co se týče partnerů po ČR jsou rozmístěni tak, aby dojezdová doba nepřesáhla 45 minut, takže cca 20 km k Vám.

Jirka

Dobrý den, vlastním vozidlo bez rezervní pneu (pouze se sadou na opravu pneu). Pokud bude pneumatika poškozená tak, že ji nebude možno soupravou zalepit, vztahuje se pojistka na bezplatný odtah vozidla (100 km – s dojezdem)?

Děkuji za odpověď

ACA1213

Dobrý den,
odtah vozidla se vztahuje samozřejmě i na tuto situaci.

Petr

Volání z chorvatska je asi zpoplatněné že??a v čr zdarma??

ACA1213

Dobrý den,
při volání za zahraničí je nutné volat na telefonní číslo +420 222 551 1­44. Číslo je zpoplatněno klasická pevná linka v ČR.

Jana

Dobrý den, takže pokud tomu dobře rozumím, tak pokud bude místo, odkud bude vyjíždět technik vzdálené například 50km, tak je to, že pojede 50Km za mnou a 50Km zpět vlastně pokryje uváděných 100Km zdarma? A následně zaplatím za každý 1Km odtahu cca 22Kč. Děkuji. Jana

ACA1213

Dobrý den,
je to tak jak píšete, z celkového počtu najetých km odtahového vozu se odečte Vašich 100 km, které jsou zdarma. Takto je to nejen u nás, ale i u dalších společností poskytujících asistenční služby.
Musím ovšem podotknout, že partnerská síť je rozmístěna tak, aby byl dojezd na místo odtahu vždy co nejkratší.

Dvořáková

Dobrý den včera jsem koupila 15 denní variantu a manžel zaslal požadované údaje na e mail s tím že do zahraničí odjíždíme již 16.6. a byly bychom rádi pokud by se podařilo mít již na tuto cestu asistenční služby aktivované zatím se nikdo z vaší strany neozval zd aje to vůbec možné zvládnout ani jsme neobdrželi zpět formulář . Je možné tedy technicky stihnout aktivaci a doručení potřebného formuláře. děkuji za odpověď

ACA1213

Dobrý den,
formuláře jsou postupně posílány a během dnešního dne by měli odejít nejspíše všechny doposud poslané žádosti.

Ivan

Nevím, jestli je to tak zajímavá nabídka, mám ke svému povinnému ručení tuto asistenci u Kooperativy na celý rok za cca 490kč, tak se mi zdá ,že se to dá za tyto peníze pořídit u každé pojištovny?

ACA1213

Dobrý den,
máte určitě pravdu, ale je potřeba se podívat na rozsah poskytovaných služeb a konkrétní podmínky poskytnutí u různých pojišťoven. Ty mohou být celkově nedostačující a omezující pro různé případy.

Petr

Dobrý den, na kolik by mě vyšla tahle událost. Jedu autem Ostrava – Frankfurt Han airport . Na letišti mám v plánu nechat auto 7dní, poté se autem vrátit zpět. Na pul cesty německem se mi pokazí auto. Šla by zajistit doprava na letiště, uschova pokazeného auta na 7 dní, popřípadě zakolik? Děkuji

ACA1213

Dobrý den,
cena je závislá na vzdálenosti, typu vozidla a dalších aspektech. Pro zjištění orientační ceny odtahu ze zahraničí prosím zavolejte na náš dispečink na telefonní číslo 1213 nebo 222 551 144 a naši dispečeři Vám rádi nabídnou a vysvětlí všechny možnosti a ceny.

Vlasta Bernatová

Dobrý den, píšete, že „Asistenci je možné aktivovat kdykoli“. Znamená to, že když už roční mám, mohu si novou aktivovat až zase v lednu ? Děkuji za odpověď.

ACA1213

Dobrý den,
určitě ano. Je na Vás, od jakého data budete chtít asistenční služby ACA1213 používat.
Pokud chcete voucher využít na prodloužení platnosti stávající karty EU12, je potřeba si o to napsat při uplatňování voucheru.

Jana Pičkalová

Asi jsem blondýna, pneumatika je ta guma nebo to celé kolo? To znamená, že když píchnu, tak někdo přijede, najde rezervu a vymění ji na autě a já potom pokračuju dál a nic neplatím?

ACA1213

Dobrý den,
myšleno je celé kolo. Tzn. že se v případě defektu vymění za Vaši rezervu a můžete pokračovat dál. Nemusíte tedy nic platit.

Jana Pičkalová

Co znamená ta výměna poškozené pneumatiky (opravu pneu hradí klient), co tedy platím a co je v ceně?

ACA1213

Dobrý den,
zdarma je výměna poškozené pneumatiky za rezervní. Tzn. příjezd mechanika, výměna pneu a odjezd mechanika.
V případě, že budete požadovat opravu poškozené pneumatiky, hradí se cesta mechanika s poškozenou pneumatikou z místa poruchy do pneuservisu a zpět, dále pak oprava poškozené pneumatiky.

Filip Ramajzl

Dobrý den, chápu tedy dobře modelovou situaci: Rozbije se mi auto na dálnici v Itálii. Vy mi zajistíte odtah vozidlo do servisu vzdáleného 40km. Odtah mám do 100km zdarma takže nic neplatím?

ACA1213

Dobrý den,
počítají se celkově najeté km odtahového vozidla z místa výjezdu k Vám, poté do případného servisu a zpět na místo výjezdu. Z těchto km se odečte Vašich 100 km, které jsou zdarma.
Samozřejmě je partnerská síť po Evropě rozmístěna tak, aby byl případný doplatek buď žádný, nebo minimální.

Mojmír Konečný

A píšete, že kilometr stojí 18kč bez dph, to je 21,60 s dph a 100km je zdarma. Takže ušetřím 2160 korun? Je to tak?

ACA1213

Dobrý den,
100 km odtahu, které jsou v této asistenci zahrnuty, jsou zdarma, takže je to tak, jak píšete.

Mojmír Konečný

Můžu karty aktivovat postupně? Když si koupím například tři 15 denní?

ACA1213

Dobrý den,
termíny, v kterých budete chtít aktivovat časovou asistenci, jsou na Vášem rozhodnutí, takže je to možné.

Jiří Vyčítal

Lze využít na prodloužení platnosti stávající karty

ACA1213

Dobrý den,
samozřejmě je to možné.

Jana

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak to je s dodáním karty s platností na 15 dní – také přijde poštou nebo mi stačí jen potvrzení v emailu (za jak dlouho cca přijde zpět po zaslání žádosti o aktivaci)?
Děkuji a přeji příjemný den :-)

ACA1213

Dobrý den,
poté co nám emailem zašlete číslo Vašeho voucheru včetně potřebných informací, pošleme Vám zpět emailem vyplněný formulář potvrzující asistence. Tento formulář stačí vytisknout.
Po zaslání žádosti o aktivaci časové asistence Vám přijde potřebný formulář do cca 2 pracovních dnů.

BREJCHA

Dobrý den
je a.služba platná pokud zapujčim svoje vozidlo cizí neb. blízké osobě
a kolik stojí KM odtahu např.z Itálie u skoda oktavia

ACA1213

Dobrý den,
asistenční služby jsou poskytovány na vozidlo a SPZ, není tedy důležité, kdo s vozidlem v danou chvíli pojede.
Co se týče ceny za odtah v zahraničí, u vozidla do 2t je to 18Kč bez DPH/km a u vozidla nad 2t je cena 21Kč bez DPH/km.

Bohuslav Paseka

Chtěl bych vědět zda je cena asitence stejná na 15 dní i na 1 rok. V úvodu uvádíte, že sleva platí 7 měsíců od 18.6 do 31.12.2012 a pak, že po aktivaci platí 12 měsíců.

ACA1213

Dobrý den,
časová asistence je platná 15 dní od Vámi požadovaného data a prodejní cena je 99 Kč. Asisteční karta ACA1213 EU12 je platná 12 měsíců od aktivace a prodejní cena činí 890 Kč.
Platnost 7 měsíců jak uvádíte je pouze doba k využití Vámi zakoupeného voucheru.

Milena

Jaký je nejpozdější termín, do kdy je nutné aktivovat asistenční kartu s platností na 1 rok. děkuji za odpověď

ACA1213

Dobrý den,
důležité je hlavně využití platnosti zakoupeného voucheru do 31.12.2012. Sa­motnou aktivaci asistenční karty ACA1213 necháváme na Vás a je jedno, zda to bude za týden, nebo za rok od doby, kdy Vám přijde karta poštou.

Radka Kalašová

Dobrý den, mohu se zeptat......máme v rodině dvě auta, je zakoupená asistenční služba přenosná, nebo platí vždy jen na jednu SPZ? děkuji Kalašová.

ACA1213

Dobrý den,
asistenční karta ACA1213 je platná vždy na konkrétní SPZ vozidla. Samozřejmě je možné SPZ v průběhu platnosti asistenční karty změnit.

Radka Schaffelhoferová

Dobrý den.Chtěla jsem se zeptat,když pojedem autem do Bulharska,kolik by stál odtah do ČR,v případě poruchy automobilu.Předem děkuji za odpověd.

ACA1213

Dobrý den,
cena je závislá na vzdálenosti, typu vozidla a dalších aspektech. Pro zjištění orientační ceny odtahu ze zahraničí prosím zavolejte na náš dispečink na telefonní číslo 1213 nebo 222 551 144 a naši dispečeři Vám rádi nabídnou a vysvětlí všechny možnosti a ceny.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru