Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená v Chorvatsku: pokoje či apartmány až pro 4 osoby, přímo u moře a se snídaní

Mimořádné
Mimořádná nabídka, která patří mezi 10 % nejlépe hodnocených na Slevomatu a má dostatečný počet recenzí.
4,9 / 5
Black Pearl Suites Tisno Croatia Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 65 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra Beránková

Dobrý den, ráda bych se zeptala na možnost ubytování s naší šetřicí (irský červenobílý setr, 25kg) a dítětem 4r v termínu mezi 20–27.8. Budu se těšit na zprávy, Petra Beránková

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro,
děkuji Vám za dotaz. Vše si můžete nastavit v nabídce a rovnou si rezervovat či ověřit termín pobytu. :)
 

  1. zvolte variantu pobytu
  2. vyberte si termín pobytu
  3. navolte počet osob (není-li striktně dán počet osob pro pobyt) 
  4. do poznámky uveďte například: speciální dieta (bezlepková strava aj.), další požadavky
  5. přejděte k platbě
  6. voucher Vám bude následně zaslán do e-mailu a máte hotovo :)

poznámka: cena za pobyt se vypočítá automaticky.

Cena za přistýlku v pokoji Economy je za doplatek 750Kč/noc na místě. Za Domácí zvířata je doplatek 250 Kč/noc na místě. Doporučuji kontaktovat hotel pro ověření volných kapacit přes tel. číslo: +420 774 670 692 či přes e-mailovou adresu: v.adamenkova@gmail.com.

S přáním krásného dne, David
Valentýna Makuňova

Dobrý den jak je to s dopravou ? Do Chorvatska a zpět ? Je nějaká autobusova doprava nebo jen vlastní?

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den, paní Makuňová.

Z Čech sem jezdí každý den autobusy do blzké Vodice, Zadaru či Splitu každý den. Také se dají sehnat levné letenky do zadaru, mnohdy levnější než lístky na autobus. Včera byly lístky od 28.7 do 4.8 za 1000 jedním směrem a v zaří je seženete i za 500Kč, někdy dokonce za 250Kč. :)

Krásný večer.

Vladislava

Michaela

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda-li pokoj standart má balkón? A dále jak je možné si domluvit dopravu z autobusového/vla­kového nádraží k Vám do hotelu?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo.
Děkuji vám za dotaz.
Balkón je nabízen u pokoje Deluxe, nikoliv u pokoje Standart.
Ohledně přepravy z autobusového či vlakového nádraží do hotelu doporučuji kontaktovat přímo Hotel na tel. čísle: +420 774 670 6­92 nebo e-mail adrese: v.adamenkova@gmail.com
Přeji hezký den, David

Lenka Nejedlá

Dobrý den, měla bych dotaz ohledně půjčení motorové loďky.Co je k tomu potřeba a jaká je cena.Moc se k vám těšíme.Děkuji za odpověď Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Podařilo se mi získat odpověď přímo od poskytovatele služby.
V okolí je mnoho půjčoven lodí. Hotel Vám na místě s radostí doporučí ty nejlepší z nich! :) Pro půjčení lodě, je nezbytné mít s sebou doklad totožnosti a proces je téměř stejný, jako když si vypůjčíte například auto, skútr aj. Cena se pohybuje okolo 100 euro za den a cena paliva kolem 20 euro za plnou nádrž. Více Vám však poví na místě. Přeji příjemný pobyt, Karel

Zdenka Burešová

Dobrý den,jsme starší manželé a po přečtení krásných recenzí jsme se rozhodli prto váš hotel.Chtěli bychom cestovat vlakem.Jak je možné se k vám dopravit.Děkuji za odpovědˇ.Zdenka Burešová

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdenko, dle informací z internetu bych cestu vlakem nedoporučila, avšak rozhodnutí nechám samozřejmě na vás, jelikož se jedná o zhruba 2× delší cestu než-li by byla cesta autobusem. Cesta autobusem je možná ze Zadaru či Záhřebu přímo do Tisna (jedná se o přímou linku). Pokud byste přeci jen měla zájem o vlakovou dopravu, nejbližší vlakové nádraží je v Šibeniku, který má vlakové spojení se Záhřebem. Ohledně vhodného způsobu dopravy doporučuji navštívit stránky našich největších dopravců, kteří nabízejí mezistátní dopravu. Přeji pěkný den, Katka :)

Ilona

Dobrý den,pokud bych jela sama – autobusem, jaký je příplatek ? Nebo je možný jednolůžkový pokoj? Děkuji

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý večer.

Zdarma Vás vyzvedneme z autobusového nádraží ve Vodici. Pokud budete sami, velmi doporučujeme pokoj „economy“, je menší, ale velmi útulný a s balkónem a výhledem na moře.

Krásný večer.

Jan Stehlík

dobrý den nachází se poblíž písčitá pláž? děkuji

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den.

V okolí hotelu jsou celkem 4 písčité pláže.

10min – 15min autem jsou dvě písčité pláže, krásná písčitá pláž je také na ostrově 20minut lodí a pak je ještě jedna písčitá pláž hodinku cesty autem směrem na Zadar, ale skrz národní park, kde stojí za to přibrzdit cestou :)

Krásný den.

Bára

Dobrý den, prosím jaký typ pobytu zvolit v případě, že jsme dva dospělí a tříleté dítě, stačí pobyt pro dvě osoby, v případě, že nepožadujeme přistýlku? Dále bych se chtěla zeptat, zda lze tento pobyt uhradit z FKSP příspěvku. Děkuji za odpověď.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den.

Ano, stačí pobyt pro dvě osoby, jen je důležité v poznámce uvést, že s Vámi bude 3leté dítě, abychom pro Vás rezervovali přistýlku a zvolili vhodný pokoj.

Budeme se na Vás moc těšit.

Krásný den.

Monika L.

Dobrý den, po přečtení všech recenzí, bychom si rádi vybrali váš hotel a strávili u vás dovolenou. Ale protože jsem osoba se sníženou pohyblivostí, tak bych ráda věděla, zda by byl váš hotel pro mě vhodný. Pro upřesnění, po schodech bych vylezla do 1. patra, výš už by byl problém a v koupelně bych preferovala sprchový kout. A ještě bych měla jeden dotaz, jaké je u vás počasí v měsíci září?
Předem děkuji za odpověď a přeji pěkný den. Monika

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den, Moniko.

Mnohokrát děkujeme za krásná slova, moc nás potěšila. Na prvním patře jsou dva pokoje economy a jeden rodinný apartmán. Pokoje economy mají postel o šířce 140cm.

Pokud by to takto bylo v pořádku, budeme se na Vás moc těšit :)

Krásný večer.

Libor

Dobrý den,bylo by možné si objednat 2 standard pokoje vedle sebe v termínu 22/7 až 02/08?Jsme čtyřčlenná rodina a bohužel rodinný apartmán není v tento termín volný?
Nebo si objednat 1 pokoj de luxe a 2 přistýlky?Synovi je 5 let a může spát s nám na manželské posteli.
Moc děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Libore. Pro tvorbu individuální nabídky, je nezbytná domluva přímo s poskytovatelem služby. Přikládám kontakt pro rychlejší domluvu: v.adamenkova@gmail.com
+420 778 002 903
blackpearltisno202@gmail.com. S přáním krásného dne, Karel

Milan

Dobrý den, zajímá mě zda je v blízkosti pláž případně jak daleko od hotelu? Děkuji.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den, Milane.

Je tu velké množství pláží a každá je jiná. Jedna větši je 5 minut pěšky, nejbližší menší pláž je necelé dvě minuty :)

Krásný večer.

 Vlaďka

Petra

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Jsme čtyřčlenná rodina 2dospeli,2 malé děti (4roky,2roky) můžeme si objednat pokoj Deluxe nebo si už musíme objednat rodinný apartmán?
Mockrát děkuji za odpověď.
Pěkný den.
 Petra

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý večer, Petro.

Máme několik pokojů deluxe, kam se vejdete všichni. Pohodlnější by pobyt byl v rodinném apartmánu, protože tam máte obývací pokoj a ložnici, ale máme dva až tři delux pokoje, které jsou větší a přistýlku či postýlku – i dvě – Vám do tohoto pokoje dáme. Jen nás na to prosím při rezervaci upozorněte. Pokud si budete vytvářet rezervaci sama přes systém Termino, tak tyto pokoje jsou číslo 24, 22 a 31.

Přejeme Vám krásný jarní večer :)

Vladislava Hejsková

Petra

Dobrý den, dotaz 1) jsme dva dospělí a 5 leta holčička. Určitě chceme pokoj + balkon/ terasu s lehátky. Najdeme to u pokoje Economy a vejdeme se takto ve třech do toho pokoje? 2) je u hotelu bazén? 3) docházkova vzdálenost na pláž, kde by se mohlo koupit i dítě, pozvolný vstup a ideálně písek? Nechám si poradit moc moc děkuji!!! Petra

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý den, Petro.

Děkujeme za Váš dobrý dotaz. Pokoj economy má balkón, ale nemá terasu. Nevejdou se proto na něj lehátka. Pokud si přejete užít si velkou terasu s lehátky, doporučujeme Vám pokoj deluxe. Do poznámky nám prosím napište, že jsou lehátka pro Vás důležitá, abychom Vám zarezervovali pokoj s dostatečně velkou terasou :)

Na pokoj economy se přistýlka vejde, ale na balkóně je jen sezení a lednička.

Bohužel bazén zatím bohužel nemáme. Pláž s kamínky a postupným vstupem, která je populární mezi maminkami s dětmi, je od nás 5 minut pěšky. Písečné pláže s postupnými vstupy jsou 10 – 15min jízdy autem.

Krásný den.

Vladislava

Martina

Dobrý den, jaký je rozdíl pokoje economy a pokoje standard. Jakou variantu pokoje si mám objednat, pokud chci ubytování pro 2 osoby s balkonem.

Black Pearl Suites Tisno Croatia

Dobrý večer, Martino.

Děkujeme Vám za výborný dotaz.

Pokoj economy má výhled na moře i balkón, ale je menší než pokoj standard a má také menší koupelnu. Velikost pokoje je 14m2. Postel je zde manželská a její matrace má 140cm šířku, 25cm výšku a 200cm délku. Pokoj standard je větší a má větší koupelnu, ale nemá balkón ani výhled na moře. Tento pokoj má 19m2, postel má matraci 160cm – 180cm šířku, 25cm výšku a 200cm délku. Oba typy pokojů jsou samozřejmě klimatizované.

Krásný večer,

Vladislava

Radek Černovský

Dobrý den. Je možné mít zde pobyt s dětmi? Případně zda se za ně také platí nebo ne. Věk dítěte 6 let.

Slevomat.cz

Dobrý den Radku, děkuji za zprávu. V nabídce je varianta: Rodinný apartmán, který je pro 4 osoby. Pokud s sebou berete jedno dítě, u ostatních variant je cena za přistýlku v záložce Příplatky: 750 Kč/noc. Hezký den! Barča

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru