Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

6 chodů pro dva ve vyhlášeném restaurantu Ungelt: pražma či jehněčí, mušle svatého Jakuba i créme brulée

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Degustační menu pro dvě osoby

  • 2× amouse bouche
  • 2× studený předkrm
    • Tuňák marinovaný v sójové omáčce, yuzu a zázvoru s kaviárem z divokého lososa
  • 2× polévka
    • Krémová polévka z říčních raků, zeleninové brunoiss, plněná raviola račími ocásky
  • 2× teplý předkrm
    • Mušle svatého Jakuba, vongole, divoká brokolice, lososový kaviár
  • 2× hlavní jídlo dle výběru
    • Filet z pražmy královské, artyčokové ragú, rajčata, olivy, bernská omáčka

nebo

    • Jehněčí kotletka v pepřové krustě a 9 hodin dušené ramínko, mrkvové pyré, morkové krokety, karotka v seně
  • 2× 1. dezert
    • Selekce francouzských sýrů ze sýrárny Fransyr, akátový med s lanýži
  • 2× 2. dezert
    • Kávové créme brulée, Stroh rum 

Rezervaci: proveďte 24 hodin předem na čísle 777 427 000 nebo e‑mailu info@restaurant-ungelt.cz, případně přímo na této adrese: https://www.restaurant-ungelt.cz/rezervace/ – do poznámky uveďte kód voucheru. Rezervaci je třeba udělat na nejpozději 20:00, aby se večeře v klidu stihla. 

Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher nelze stornovat 

Obsahuje následující alergeny:

1 2 3 4 7 8 9 11 14

Zobrazit seznam alergenů

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

4 400 Kč −32 % 2 999 Kč
4 400 Kč −32 % 2 999 Kč
Speciality středomořské i tradiční české kuchyně
Na kvalitu dohlíží šéfkuchař Petr John
V centru Prahy pár kroků od Staroměstského náměstí

Ungelt není jen staroněmecký výraz pro clo, ale také jedna z oblíbených restaurací v Česku.

Přijďte ochutnat vybrané speciality středomořské i tradiční české kuchyně sestavené do 6chodového menu. V příjemném prostředí kouzelného Týnského dvora jen pár kroků od Staroměstského náměstí vám budou obzvlášť chutnat. Obzvlášť pokud vezmete v potaz, že na výběr kvalitních surovin i jejich zpracování dohlíží šéfkuchař Petr John.

A na co se tu vy a vaše drahá polovička, případně jiný doprovod, můžete těšit? Na stole se před vámi objeví takové delikatesy jako tuňák marinovaný v sójové omáčce, krémová polévka z raků, mušle svatého Jakuba nebo výběr francouzských sýrů či kávové créme brulée. Zlatý hřeb celé hostiny, totiž hlavní chod, si přitom vyberete hned ze dvou možností – zláká vás spíš filet z pražmy, nebo dáte přednost jehněčí kotletce?

Tip: Návštěva restaurantu Ungelt je nevšední gurmánský zážitek, který můžete darovat i vašim blízkým – co takhle je potěšit voucherem, který tu pak mohou využít až do konce listopadu? 

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru