6 chodů pro dva ve vyhlášeném restaurantu Ungelt: pražma či jehněčí, mušle svatého Jakuba i créme brulée
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2023.
V ceně
Degustační menu pro dvě osoby
- 2× amouse bouche
- 2× studený předkrm
- Tuňák marinovaný v sójové omáčce, yuzu a zázvoru s kaviárem z divokého lososa
- 2× polévka
- Krémová polévka z říčních raků, zeleninové brunoiss, plněná raviola račími ocásky
- 2× teplý předkrm
- Mušle svatého Jakuba, vongole, divoká brokolice, lososový kaviár
- 2× hlavní jídlo dle výběru
- Filet z pražmy královské, artyčokové ragú, rajčata, olivy, bernská omáčka
nebo
- Jehněčí kotletka v pepřové krustě a 9 hodin dušené ramínko, mrkvové pyré, morkové krokety, karotka v seně
- 2× 1. dezert
- Selekce francouzských sýrů ze sýrárny Fransyr, akátový med s lanýži
- 2× 2. dezert
- Kávové créme brulée, Stroh rum
Rezervaci: proveďte 24 hodin předem na čísle 777 427 000 nebo e‑mailu info@restaurant-ungelt.cz, případně přímo na této adrese: https://www.restaurant-ungelt.cz/rezervace/ – do poznámky uveďte kód voucheru. Rezervaci je třeba udělat na nejpozději 20:00, aby se večeře v klidu stihla.
Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher nelze stornovat
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Ungelt není jen staroněmecký výraz pro clo, ale také jedna z oblíbených restaurací v Česku.
Přijďte ochutnat vybrané speciality středomořské i tradiční české kuchyně sestavené do 6chodového menu. V příjemném prostředí kouzelného Týnského dvora jen pár kroků od Staroměstského náměstí vám budou obzvlášť chutnat. Obzvlášť pokud vezmete v potaz, že na výběr kvalitních surovin i jejich zpracování dohlíží šéfkuchař Petr John.
A na co se tu vy a vaše drahá polovička, případně jiný doprovod, můžete těšit? Na stole se před vámi objeví takové delikatesy jako tuňák marinovaný v sójové omáčce, krémová polévka z raků, mušle svatého Jakuba nebo výběr francouzských sýrů či kávové créme brulée. Zlatý hřeb celé hostiny, totiž hlavní chod, si přitom vyberete hned ze dvou možností – zláká vás spíš filet z pražmy, nebo dáte přednost jehněčí kotletce?
Tip: Návštěva restaurantu Ungelt je nevšední gurmánský zážitek, který můžete darovat i vašim blízkým – co takhle je potěšit voucherem, který tu pak mohou využít až do konce listopadu?