Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Online kurz O chlebovém kvásku a kváskovém chlebu aneb 30 let zkušeností ve 30 minutách

Přehled nabídky

Varianty (2)

30min. online kurz o trojstupňovém vedení žitných kvasů

Jak kvalitní bude váš kvas, tak kvalitní bude i váš chleba.

  • Teorie vedení žitných kvasů
  • Složení žitných kvasů
  • Správná práce s žitnými kvasy
  • V čem se jednotlivé stupně liší
  • Jak správně míchat
  • Jak správně nechat kvásek růst
  • Kde kvásek vezmu
  • Jak se o kvásek starat
  • Jak kvásek uchovávat
  • Vlastnosti kvalitního chlebového kvasu
  • Chyby při vedení kvasu
  • Chyby při péči o kvas

+ Bonusy - názorné infografiky, test znalostí 

Po zakoupení zašlete kód voucheru na e‑mail: upecuto@jakopekar.cz. Do 24 hodin Vám bude kurz zpřístupněn. 

Po uplatnění voucheru již nelze stornovat.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč
700 Kč −43 % 399 Kč

Naučte se péct jako profíci s pekařem!

Odhodlat se k upečení prvního kváskového bochníku někdy trvá celý život. Prý je to fakt složité, receptů nepřeberně, samá autolýza, fermentolýza, laminace, hydratace, atd. Nebojte se ale, s těmito online kurzy vás čeká prostě jednoduchá a lidsky vysvětlená pekařina, podložená roky zkušeností z kváskové pekárny. V kurzu získá pekařský začátečník odvahu a chuť pustit se do pečení a trochu zkušenějším pekařům otevře oči odhalením chyb, které při pečení dělá prostě každý kvůli rozšířeným mýtům.

V kurzu vás naučí rozumět těstu a chápat význam surovin v různých druzích pečiva, abyste si v krátkosti mohli vytvořit svou vlastní originální recepturu na míru. Naučí vás pracovat s ingrediencemi, jakoukoli troubou a vašimi časovými možnostmi tak, že pečení zvládnete kdykoli a kdekoli na jedničku!

Díky kurzům poznáte chuť chleba a pečiva upečeného z kvalitních základních surovin. Podpoříte regeneraci vlastních chuťových buněk a také normální pekaře. Pekařství si začnete nově vybírat podle toho, kde všude vám přestane chutnat.

Oba kurzy jsou vhodné jak pro začátečníky, tak pro zkušené pekaře. K oběma kurzům navíc získáte bonus. Buď v podobě názorné infografiky a testu znalostí nebo chlebovou kalkulačku. Ta funguje tak, že zadáte množství mouky nebo množství kvásku (čili surovin, na které se vážou všechny suroviny ostatní) a kalkulačka dopočítá vše ostatní.

Více o kurzech

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita