Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Omlazení pleti s okamžitým účinkem: bezjehličková mezoterapie

4,9 / 5 Salon Devět životů Praha - Smíchov  (mapa) 59 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dana Černohousová

Dobrý den ,mám dotaz mělo by to význam použít tuto formu ( procedury u 73 leté paní ? Ráda bych toto věděla (přesto se udržuji jak je možné. Děkuji za odpověď

Salon Devět životů

Dobrý den, paní Černohousová, velmi děkuji za tento dotaz. Ano, na tuto proceduru ke mě chodí i klientky 70+, procedura je u nich viditelná a protože jsou spokojené, využívají seniorskou slevu 10% na další ošetření . Pokud se rozhodnete pro naše služby, věřím, ze budete spokojena. Dagmar Šenkova

Klára

Dekuji za odpoved, mela bych zajem, ale zakladni osetreni jiz je vyprodano. Budete navysovat pocet voucheru?

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, těší nás Váš zájem, bohužel tuto informaci nemáme prozatím k dispozici. Doporučím nastavit si upozornění na nové nabídky daného prodejce (u nabídky kliknete na název poskytovatele a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku), tak Vám žádná další akce neunikne :) Přeji pěkný den, Katka.

Salon Devět životů

Dobrý den, voucheru na základní ošetření zatím navyšovat nebudu. Akci budu opakovat na podzim. D. Šenková

Klára

Dobrý den, od kolika je prosím vhodná mezoterapie? Může se aplikovat i na opálenou pokožku? Nevadí permanentní obočí a zvýšená pigmentace kůže? Děkuji.

Salon Devět životů

Dobrý den, Kláro, děkuji za dotaz. Ošetření mezoterapie lze provádět u mladistvých od 15-ti let ( s písemným souhlasem rodiče/zákonného zástupce). Opálená pokožka je po bezjehličkové terapii krásně vyživená, hydratovaná, zklidněná a tím i opálení vydrží déle. Zahojené permenetní obočí není kontraindikací. Hyperpigmentace taktéž není kontraindikována, naopak lze sjednotit barvu pokožky.
Pokud se rozhodnete pro tuto terapii, budeme se těšit na Vaši návštěvu. Dagmar Šenková

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru