Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Letní dovolená v chorvatském Primoštenu: 3* hotel s jídlem a bazénem, 50 m od pláže

4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu Dalmácie - Chorvatsko (mapa) 7 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Bára Karpíšková

Dobrý den, prosím mohli by jste mi zjistit, jestli jde i ubytování pro 2 dospělé a dítě 17let a za jakou cenu,pokud to budou brát za 3 dospělé, nevadí. 20.8.-25.8. Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, paní Karpíšková. Ano, je to možné. Přesnou cenu vám bohužel nesdělím, protože nevím, zda máte zájem o pobyt se snídaní či polopenzí a také záleží na typu pokoje. Všechny informace najdete v nabídce. Stačí, když si rozkliknete pobytový balíček, zvolíte termín a dále vyplníte počet osob (včetně věku dětí). Krásný den, Kamila – CK Zanzo.

Sylvie Tomsová

Dobrý den? Jak se tam dostaneme? Je tam nějaká hromadná doprava?

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, paní Tomsová. Dopravu je potřeba zajistit vlastní. Pokud byste využívali veřejnou dopravu, můžete se vlakem dostat do Splitu a následně využít autobus či taxi do hotelu Zora, který se nachází na této adrese – Raduča ul. 11, Primošten. Mrkněte se např. na Google mapy, kde se dá nastavit trasa pro veřejnou dopravu. :) Hezký den, Kamila – CK Zanzo.

Michael Dobeš

Dobrý den. Mám zájem o tento hotel v termínu 20–27.8. 3dospeli a 1 dítě 13 let. S polopenzí.
Kolik by byla cena a zda ještě volno…?
Děkuji Dobeš

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den, pane Dobeši. V nabídce máme možnost ubytování pro dvě dospělé osoby + jedno dítě nebo dvě dospělé osoby + dvě děti. V případě individuálního požadavku na počet osob nás prosím kontaktujte na e-mailu info@zanzo.cz. Děkuji, s pozdravem Kamila – CK Zanzo.

Hrdlička Lupínek

Hezký den,
rádi bychom poptali pobyt pro 2 dospělé a 1 dítě( 7 let), polopenze, nejlépe v rozmezí nejdříve od 18/19 do max 26.5. Respektujeme, že se Vám 21.5. mění sezóna z mimosezóny na vedlejší sezónu, byli byste tak laskavý a zaslali byste nám finanční nabídku? Je pro nás důležité, abychom hradili přes slevomat. Mohli byste nám s naším přáním pomoci a nabídnout nejlépe možné řešení?
Děkuji velice
S přátelským pozdravem
Vladimíra Hrdlička Lupínek

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Vladimíro, ověřovala jsem možnosti u hotelu a základní typ pokoje je v uvedeném termínu již vyprodaný. Je možné nabídnout 18.5.-26.5. pokoj comfort s balkonem a částečným výhledem na moře za 23.990,–. V případě zájmu nás prosím kontaktujte na emailu info@zanzo.cz. Děkuji, Lucie- CK ZANZO

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru