Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Barber péče pro pány: střih, úprava vousů, masáž hlavy i kompletní balíček

4,7 / 5 Benedikta Koryntová Praha - Staré Město  (mapa) 159 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petr Koudelka

Dobrý den,

dostal jsem k narozeninám v listopadu dárkový voucher na střih do barber salonu Hair Point (Benedikta Koryntová).

Bohužel, dnes jsem si všiml, že voucher byl platný do konce března (to bylo ve čtvrtek minulý týden). Samozřejmě, je to moje chyba, měl jsem dost času voucher využít. Nicméně, zkusil jsem do salonu zavolat s tím, že jsem věřil, že záleží na přístupu obchodníka, a že mi slečna řekne ať přijdu, že to nevadí, když jsem termín propásl o 4 dny… To jsem se přepočítal, slečna mě odbyla a řekla mi, že voucher je neplatný a popřála mi hezký den, tečka!

Jen bych se tedy rád zeptal, jestli takové jednání je standard, nebo záleží na tom konkrétním obchodníkovy, jak se k takové situaci zachová. Předpokládám, že peníze za voucher inkasuje, i když se voucher nestihne využít, nebo ne?

Předem děkuji za reakci!

S pozdravem,
Petr Koudelka

The Barber Bee

Dobrý den, pokud jste propásl platnost voucheru, tak opravdu platný není. V tuto chvíli propadl slevomatu a ne salonu, takže opravdu peníze za propadlý voucher neinkasujeme. Pokud zákazník ví, že voucher nestihne využít, zavolá si před koncem platnosti a voucher se prodlouží. Po jeho splatnosti se s tím opravdu nedá nic dělat.
Děkujeme za dotaz.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru