Privátní romantická večeře pro dva zamilované s vlastním číšníkem a živou hudbou od piana
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2022.
V ceně
Soukromá večeře pro 2 osoby s vlastním číšníkem a pianistou
- Večeře probíhá v odděleném salonku Piano Lounge
- Vlastní číšník, který se bude věnovat jen vám
- Živá hudba (pianista) po dobu večeře (3 h)
- 4 chody dle výběru z menu pro dva
- 2× welcome drink (prosecco, 0,15 l)
- 2× předkrm
- 2× první hlavní chod (můžete nahradit druhým předkrmem)
- 2× druhý hlavní chod
- 2× dezert
- Jídla si vyberete z à la carte menu.
Můžete dorazit večer, ale také kdykoliv během dne třeba na romantický oběd.
Rezervace: Termín si rezervujte předem na tel. čísle 739 027 224 nebo e‑mailu alena.brehova@food-lab.cz a nahlaste kód voucheru.
Zrušení rezervace je možné nejpozději 7 dní před zamluveným termínem, jinak voucheru propadá.
Neobsahuje alergeny.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Není nad to, když se večeře stane společným zážitkem.
Pokud vám tedy s vaší drahou polovičkou jde především o to strávit večer romanticky, pak se zkrátka musíte vydat do Food-lab v centru Prahy. Tento výjimečný podnik spojuje tradici a ducha minulosti s kreativitou a moderním designem, a k tomu pochopitelně nezapomíná na fenomenální jídlo.
Ve vašem případě si bude mít celý zážitek punc absolutní výjimečnosti. Svůj večer si totiž vychutnáte v odděleném salonku Piano Lounge, kde budete mít absolutní soukromí. Všechny čtyři chody vám přinese váš vlastní číšník, který bude mít po celou dobu na starosti jen vás a vaše blaho. Když se k tomu navíc přidá ještě živá hudba ozývající se od piana, vznikne z toho skutečný zázrak pro všechny vaše smysly.
Skvělá zpráva: Veškeré pokrmy si zvolíte sami z jídelního lístku dle své vlastní chuti – v à la carte menu čeká například paté z kuřecích jater jako předkrm, argentinské krevety s opečenou mrkví jako hlavní chod.