Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 různé kuchařské show v Presto Meat marketu: degustace i skvělá podívaná

4,6 / 5 Kurzy vaření - Presto Praha  (mapa) 49 prodejů

Přehled nabídky

Varianty (2)

Že profesionálně připravené jídlo je pastva pro oči i mlsný jazýček, to je známá věc. Ale víte, že může být i skvělou zábavou?

Při vaření si možná moc zábavy neužijete, teď tomu bude ale jinak: vařit totiž nebudete vy. Při kuchařsko-řeznických show v Presto meat marketu se toho chopí profesionál, na vás bude jen všechny ty dobroty ochutnávat. Vybírat můžete ze dvou témat show: maso a steaky nebo kuchyni středomoří (mediterán).

3,5 hodiny zábavy a ochutnávek

Šéfkuchař Martin Kincl pro vás připraví 5chodové menu a ukáže vám, jak moderní pokrmy vznikají: kromě jejich přípravy si hezky zblízka omrknete i servírování a zdobení. Ke každému chodu ochutnáte kvalitní víno, které s jídlem ladí.

Pro kterou show se tedy rozhodnete?

  • Maso a steaky moderní gastronomie, menu:
    • Kachní prsa na salátu s hráškovými lusky, jarní cibulkou a tamarindovým dresinkem (víno – pinot grigio )
    • Konfitovaný argentinský hovězí Chuck Roll v omáčce kikkomman, podávaný s wasabi spring roll, a salátkem ze sushi zázvoru a mořských řas wakame (víno Pinot Noir)
    • Jelení hřbet připravovaný sous-vide, podávaný s kaštanovým suflé, rakytníkovým demi-glace, a glazovanými šalotkami (víno Cabernet Cortis 2020)
    • Australská hovězí Picanha, připravovaná na 54 stupňů , podávaná na ragú z červené a černé čočky a omáčkou z husích foie gras (víno Malbec )
    • Flambovaný ananas slivovicí, zdobený mátovým creme fraiche a jahodami ( Proseco D.O.C.)
  • Mediterán (Francie, Itálie, Řecko, Španělsko), menu:
    • Losos Gravlax vařený v soli a cukru, podávaný na rukolovém salátku s fenyklem, limetkovým creme fraiche a máslovou bagetkou (Frascati)
    • Selečí hřbet v italské pancette připravovaný metodou sous vide na krémovém risottu s kozím sýrem, glazovanou řepou a lístky rukoly. (víno Pinot Grigio)
    • Tortellina z domácího těsta plněná konfitem z hovězích líček s parmezánem, podávaná s italskou rajčatovou omáčkou s restovanými piniemi a hoblinkami parmezánu (Primitivo)
    • Grilovaná hovězí svíčková připravovaná na 54 stupňů , podávaná s rozmarýnovou kroketou, omáčkou z portského vína a marinovaného zeleného pepře (víno Rioja)
    • Profiteroles z odpalovaného těsta plněné vanilkovým krémem a malinami

Přečtěte si více o zkušeném kuchaři Martinu Kinclovi. A pokud byste raději zažili klasičtější kurz vaření, podívejte se na další Akci Presto Meat marketu.

Nahoru