Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Dovolená v Chorvatsku: all inclusive v hotelu u oblázkové pláže

4,5 / 5 Family hotel Pagus Pag - Chorvatsko (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Vladimíra Svobodová

Dobrý den, chtěli bychom s přítelem do tohoto hotelu ve dnech 18. – 23.9. jsme ochotni zaplatit za 4 osoby rodinný pokoj. Jeli bychom sami dva a zaplatíme za 4 osoby, je to možné? Děkuji Svobodová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíro. Děkuji Vám za dotaz. Záleží pouze na Vás jaký typ pokoje a pro kolik osob zvolíte. V případě neobsazenosti pokoje všemi 4 osobami se cena nezmění. S přáním krásného dne, Karel

Оксана Головчак

Вибачте,але якщо я не володію хорватською,а­нглійською та німецькою мовами а забронювати у вас номер,то чи будуть якісь проблеми з поселенням та перебуванням в готелі.
 Дякую

Family hotel Pagus

Dears,

thank you for the answer.
There will not be any problem. In case that there will be some misunderstandings we will use Google translate. There is always some solution :) We will do our best that you spend a nice vacation.

For all further information we are at your disposal.

Kind regards

Оксана Головчак

Доброго дня.
Чи розмовляє персонал на чеській,українській чи російській?
 Дякую

Family hotel Pagus

Dears,

thank you for the request.
Our employees do not speak any of the noted languages. We speak croatian, english and german.

For all further information we are at your disposal.

Kind regards,

Dita Silerova

Dobrý den, chtěly bychom s většími dětmi, 14 a 17 let, ale chceme být s nimi na pokoji. Je možná pristylka v pokoji superior pro dva? Děkuji Dita

Slevomat.cz

Dobrý den, Dito, pokud si děti či další dospělé osoby přidáte do rezervace již během objednávky, automaticky se vypočítá cena i za ně (nemají-li pobyt zdarma) a cena pobytu je již konečná.
Pozor, pokud informaci o dalších osobách a dětech zadáte až do poznámky, doplatíte za ně na místě. V tomto případě je také potřeba ověřit si před zakoupením voucheru kapacitu hotelu. Kapacitu hotelu si můžete ověřit na e-mailu:arausana­.antonina@rudan­.com či tel. +385 22 460 677. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte potíže s cizím jazykem, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Irena Dolezalova

Bylo by možné přiobjednat dopravu?Děkuji ID

Slevomat.cz

Dobrý den, Ireno :)
bohužel u této nabídky je doprava ve vaší režii. Její přikoupení zde není možné. Ideální je doprava autem, kdy cesta z Prahy trvá cca 10 hodin. Pag je sice ostrov, ale vede na něj most z pevniny, takže není nutné jet trajektem.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru