Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Romantika pro dva pod zámkem Hluboká: snídaně, skvělé menu, wellness i vstup do galerie či zoo

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Hotel Podhrad**** Hluboká nad Vltavou (mapa) 329 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Markéta

Dobrý den, kolik činí městský poplatek? Děkuji za odpověď.

Hotel Podhrad****

Dobrý den, poplatek městu činí 25Kč/dospělá osoba/noc.
S Pozdravem,
Zdeňka Máchová

Gabriela Gugová

Dobrý den. Plánuji si koupit woucher k Vám ze Slevomatu. Prosím Vás, jak se počítá to prodělání covidu, hlavně od kdy se začíná počítat těch 6 měsíců? My oba s přítelem, máme proděláno teprve nedávno, já měla 1. pozitivní PCR test 25.11. Covid mám ukončený 14.12, já byla po 14. dnech pak ještě 6 dní v nemocnici. A přítel to pak chytil ode mě, máme malý byt, nedá se v něm od sebe izolovat. On měl 1.pozitivní test 1.12. , ukončená izolace byla k 15.12,, on neměl další problémy, nebyl v nemocnici. Prosím Vás, kdy nejpozději můžeme k Vám na pobyt přijít? Mám zájem o pobyt buď v květnu, nebo červnu, budu nastupovat do nové práce od cca 15.2., tedy jenom v případě, že už budu v pořádku do té doby, a projdu u nich vstupní lékařskou prohlídkou. Takže 1. dovolenou bych mohla dostat po zkušební době 3 měsíce, takže nejdřív v půlce května. Děkuji za brzkou odpověď, pokud ji samozřejmě znáte, potřebuji to vědět nejpozději zítra. My nemáme tiskárnu doma, takže si chodím kupovat wouchery do Slevomatu, do jejich zákaznického centra, ani neumím kupovat wouchery , přímo on-line přes internet a tam jsou u nich do zítra naposled, chci tam jít zítra, aby mi nepropadli kredity z jejich adventního kalendáře, taky mi končí zítra. Ještě jednou děkuji za brzké info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo :) v současné době se ochranná doba 180 dní počítá od prvního pozitivního testu. Pravidla se ale mohou měnit. Doporučuji sledovat vládní web, kde je vždy aktuální znění (https://covid.gov.cz/situace/onemocneni-obecne-o-opatrenich/system-o-n-t-ockovani-prodelana-nemoc-test).
Určitě se dnes stavte na naší pobočce. Budeme se na Vás těšit a rádi případně se vším poradíme.
Pěkný den :)

Katka

Dobrý den, prosím jak je to když se chci ubytovat na víkend na wellness a nejsem očkovaná? Stačí PCR test? Děkuji za info Katka

Hotel Podhrad****

Dobrý den, k ubytování je třeba ukončené očkování (14 dní od poslední dávky) nebo potvrzení o prodělání covidu v posledních 6 měsících.
S pozdravem
Lenka Tupá
recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru