Degustační menu pro dva: tapas, krevety, rib eye steak i čokoládový lava cake
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 5. 2022.
V ceně
Menu pro 2 osoby inspirované slunným Španělskem, které sestavil šéfkuchař Jan Schánil
- 2× welcome drink: prosecco (0,15 l)
- 2× amuse bouche dle denní nabídky
- Předkrm:
- 2 ks tapas s Jamón Serrano a rajčatovou salsou
- 2 ks tapas s pečenými paprikami a ančovičkami
- 2 ks garbazo (cizrnové krokety se sezamem a tahini)
- 2× mezichod: grilované tygří krevety (45 g) s česnekem a cherry rajčaty
- 2× hlavní chod: filírovaný rib eye steak z grilu (130 g), pečené brambory na rozmarýnu, přílohový salát, domácí salsa Verde nebo pepřová omáčka
- 2× dezert: čokoládový lava cake s vanilkovou omáčkou, ovocným coulis a drobným ovocem
- Sladká pozornost na rozloučenou
Omezení
- Nelze rezervovat v termínech: 23.–26. 12. 2021, 31. 12. – 2. 1. 2021 a 14. 2. 2022.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru je třeba si zarezervovat termín alespoň 24 hodin předem na tel. čísle 296 559 138 nebo e‑mailu prague@bullandbonito.com
- Při rezervaci nahlaste kód voucheru.
- Při příchodu se stačí prokázat platným voucherem v mobilním telefonu, v SMS anebo prostřednictvím zákaznické aplikace.
Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Navštivte místo inspirované cestovatelskými zážitky z měst podél Středozemního moře.
Restaurace Bull & Bonito spojuje dva světy – zemi a moře a přináší to nejlepší z nich. Rozmanitost a barevnost pokrmů, jako jsou například pochoutky z grilovaného masa, ryb a mořských plodů, přímo vybízí k tomu vychutnat si je s přáteli, rodinou či kolegy.
Degustační menu pro 2 osoby v sobě kombinuje to nejlepší z moře i pobřeží. Posadíte se k bohatě prostřenému stolu, k tabuli plné šťavnatých steaků z grilu či mořských plodů i domácích dezertů. Těšte se na welcome drink v podobě prosecca a chuťové buňky nastartujete s amuse bouche.
Následuje variace společných předkrmů: cizrnové krokety, tapas s 22 měsíců vyzrálou šunkou Jamón Serrano a rajčatovou salsou a tapas s pečenými paprikami a ančovičkami. Pak si vychutnáte grilované tygří krevety s česnekem a cherry rajčaty. Chybět nebude ani filírovaný rib eye steak z grilu, a to s pečenými brambory na rozmarýnu, salátem a originální domácí Salsou Verde.
Pozor, nechte si místo na dezert! V Bull & Bonito totiž mají vlastní cukrárnu a vy ochutnáte domácí čokoládový lava cake s vanilkovou omáčkou, ovocným coulis a drobným ovocem.