Vytříbené menu na zámku: 4 nebo 5 chodů i vinné párování, kuchař z michelinské restaurace
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 6. 2022.
V ceně
4chodové menu od šéfkuchaře Pavla Veltruského pro 2 osoby
- 2× studený předkrm
- Ceviche z punkevního sivena s citrusy, à 60 g
- 2× teplý předkrm
- Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované houby, pečená dýně, à 60 g
- 2× hlavní chod
- Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká brokolice, majoránkové glazé, à 150 g
- 2× dezert
- Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche, à 60 g
Důležité info: Menu je vzorové. Jeho složení se pravidelně mění. Aktuální menu najdete na webových stránkách.
Rezervace: Stůl si zarezervujte na tel. 704 972 501 nebo e‑mailu restaurace@chateautrnova.cz a nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2022.
V ceně
4chodové menu od šéfkuchaře Pavla Veltruského pro 2 osoby
- 2× studený předkrm
- Ceviche z punkevního sivena s citrusy, à 60 g
- 2× teplý předkrm
- Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované houby, pečená dýně, à 60 g
- 2× hlavní chod
- Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká brokolice, majoránkové glazé, à 150 g
- 2× dezert
- Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche, à 60 g
Vinné párování:
- 2× Prosecco Riondo Brut DOC, Itálie, à 1 dcl
- 2× Bourgogne Chardonnay, L. Latour, Bourgogne, Francie, à 1 dcl
- 2× Vernaccia di San Gimignano, Querceto, Toscana, Itálie, à 1 dcl
- 2× Marhulové, Lacina, Velké Pavlovice, ČR, à 1 dcl
Důležité info: Menu je vzorové. Jeho složení se pravidelně mění. Aktuální menu najdete na webových stránkách.
Rezervace: Stůl si zarezervujte na tel. 704 972 501 nebo e‑mailu restaurace@chateautrnova.cz a nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2022.
V ceně
5chodové menu od šéfkuchaře Pavla Veltruského pro 2 osoby
- 2× studený předkrm
- Ceviche z punkevního sivena s citrusy, à 60 g
- 2× první teplý předkrm
- Zastřené vejce, fermentovaná jednozrnka, špenát, kvasnice, pineau des charentes, à 60 g
- 2× druhý teplý předkrm
- Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované houby, pečená dýně, à 60 g
- 2× hlavní chod
- Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká brokolice, majoránkové glazé, à 150 g
- 2× dezert
- Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche, à 60 g
Důležité info: Menu je vzorové. Jeho složení se pravidelně mění. Aktuální menu najdete na webových stránkách.
Rezervace: Stůl si zarezervujte na tel. 704 972 501 nebo e‑mailu restaurace@chateautrnova.cz a nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 6. 2022.
V ceně
5chodové menu od šéfkuchaře Pavla Veltruského pro 2 osoby
- 2× studený předkrm
- Ceviche z punkevního sivena s citrusy, à 60 g
- 2× první teplý předkrm
- Zastřené vejce, fermentovaná jednozrnka, špenát, kvasnice, pineau des charentes, à 60 g
- 2× druhý teplý předkrm
- Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované houby, pečená dýně, à 60 g
- 2× hlavní chod
- Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká brokolice, majoránkové glazé, à 150 g
- 2× dezert
- Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche, à 60 g
Vinné párování:
- 2× Prosecco Riondo Brut DOC, Itálie, à 1 dcl
- 2× Neuborské, Lacina, Velké Pavlovice, ČR, à 1 dcl
- 2× Bourgogne Chardonnay, L. Latour, Bourgogne, Francie, à 1 dcl
- 2× Vernaccia di San Gimignano, Querceto, Toscana, Itálie, à 1 dcl
- 2× Marhulové, Lacina, Velké Pavlovice, ČR, à 1 dcl
Důležité info: Menu je vzorové. Jeho složení se pravidelně mění. Aktuální menu najdete na webových stránkách.
Rezervace: Stůl si zarezervujte na tel. 704 972 501 nebo e‑mailu restaurace@chateautrnova.cz a nahlaste kód voucheru.
- Rezervaci zrušte nejpozději 24 hodin předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Láska k dobrému jídlu, to je láska na celý život. Pokud máte to štěstí, že potkala i vás, pojďte ji nasytit do Chateau Trnová.
Objevte kouzelné místo asi 20 minut od Prahy – Chateau Trnová, romantický zámeček, jehož chloubou je právě restaurace. Kraluje jí špičkový šéfkuchař Pavel Veltruský, který pracoval mimo jiné v tříhvězdičkové michelinské restauraci Waterside Inn v Anglii a jako osobní kuchař Julie Roberts. Poslední roky pak působil jako Executive Chef v restauraci Signature v Popůvkách u Brna.
Sezónní menu i vinné párování
Nádherné prostředí, romantika, kouzelná zahrada a klid, to jsou další ingredience, které vaši hostinu doplní. Na výběr máte čtyř- nebo pětichodové menu, které je vždy připravené ze sezónních surovin, takže se může měnit. To aktuální najdete vždy na webu restaurace, ukázkové menu ale naznačuje, že to bude opravdu nevšední zážitek. Ochutnat můžete třeba punkevního sivena, králíka nebo bramborové cappelletti s lanýžem. A na závěr slaný karamel s jablkem a zmrzlinou!
V případě pětichodového menu navíc ještě jeden teplý předkrm:
|
A pokud ho chcete dovést k absolutní dokonalosti a kromě jídla jste zamilovaní také do vína, zvolte variantu s vinným párováním, kdy každý chod doplní pečlivě vybraná sklenka. Tak na zdraví, na lásku a dobrou chuť!