Láska k dobrému jídlu, to je láska na celý život. Pokud máte to štěstí, že potkala i vás, pojďte ji nasytit do Chateau Trnová.
Objevte kouzelné místo asi 20 minut od Prahy – Chateau Trnová,
romantický zámeček, jehož chloubou je právě restaurace.
Kraluje jí špičkový šéfkuchař Pavel Veltruský, který pracoval mimo jiné v tříhvězdičkové michelinské restauraci Waterside Inn v Anglii a jako osobní kuchař Julie Roberts. Poslední roky pak působil
jako Executive Chef v restauraci Signature v Popůvkách u Brna.
Sezónní menu i vinné párování
Nádherné prostředí, romantika, kouzelná zahrada a klid, to jsou další
ingredience, které vaši hostinu doplní. Na výběr máte čtyř- nebo pětichodové menu, které je vždy připravené ze sezónních
surovin, takže se může měnit. To aktuální najdete vždy na webu
restaurace, ukázkové menu ale
naznačuje, že to bude opravdu nevšední zážitek. Ochutnat můžete třeba
punkevního sivena, králíka nebo bramborové cappelletti
s lanýžem. A na závěr slaný karamel s jablkem a zmrzlinou!
- Ceviche z punkevního sivena s citrusy (60 g)
- Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované
houby, pečená dýně (60 g)
- Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká
brokolice, majoránkové glazé (150 g)
- Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche (60 g)
V případě pětichodového menu navíc ještě jeden teplý předkrm:
- Zastřené vejce, fermentovaná jednozrnka, špenát, kvasnice, pineau des
charentes (60 g)
|
A pokud ho chcete dovést k absolutní dokonalosti a kromě jídla jste
zamilovaní také do vína, zvolte variantu s vinným
párováním, kdy každý chod doplní pečlivě vybraná sklenka. Tak
na zdraví, na lásku a dobrou chuť!