Pomalu pečená Chacharova kolena s hořčicí a křenem i dvěma či čtyřmi Pilsner Urquell na Porubě
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 30. 11. 2022.
V ceně
- 1× pomalu pečené Chacharovo koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- Rezervace: Zavolejte minimálně 24 hodin předem na tel. 739 323 993, zároveň uveďte kód voucheru.
- Při neuplatnění voucheru, voucher bez náhrady propadá
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2022.
V ceně
- 1× pomalu pečené Chacharovo koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 2× 0,48 l Pilsner Urquell 12°
- Rezervace: Zavolejte minimálně 24 hodin předem na tel. 739 323 993, zároveň uveďte kód voucheru.
- Při neuplatnění voucheru, voucher bez náhrady propadá
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2022.
V ceně
- 2× pomalu pečené Chacharovo koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 4× 0,48 l Pilsner Urquell 12°
- Rezervace: Zavolejte minimálně 24 hodin předem na tel. 739 323 993, zároveň uveďte kód voucheru.
- Při neuplatnění voucheru, voucher bez náhrady propadá
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hasičárna tady tomu neříkají jen tak pro nic za nic.
Industriální a chlapský duch hasičských zbrojnic umocní spolu s vynikajícím jídlem, skvěle ošetřeným pivem a ochotným a přátelským personálem návštěvu tohoto podniku na Porubě. Tak přijďte do Chacharovy hasičárny na poctivou porci pečeného kolene, sami, s partnerkou nebo s partou kamarádů.
Kolínka se tu pečou denně 5 hodin při maximální teplotě 150 °C. Pečínku připravují vždy ze zadního kolene s talířovým řezem. Před samotným pečením je každá porce naložena 24 hodin v originálním česnekovém láku. Vy si pak můžete dát jedno či dvě a rovnou je i spláchnout pivem Pilsner Urquell.