Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Polské Krkonoše: nový resort v alpském stylu, neomezený wellness, snídaně či polopenze

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Tremonti Hotel Karpacz Karpacz - Polsko (mapa) 303 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jana Horňáčková

Dobrý den, prosím je v hotelu možná i strava bez lepku (zejména večeře), pečivo můžeme mít vlastní. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na provozovatele na e-mailu: recepcja@tremonti.pl či tel. +48 75 769 60 00. Komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s cizím jazykem potíže, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Rádi to vyřešíme za Vás. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Eva

Dobry den, je mozne ubytovani pro osoby s jen negativnim pcr testem?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo. Děkuji Vám za dotaz. Doporučím Vám, podívat se na tento odkaz, kde je vše pečlivě vypsáno a vysvětleno: https://www.mzv.cz/jnp/cz/cestujeme/aktualni_doporuceni_a_varovani/x2020_04_25_rozcestnik_informaci_k_cestovani.html S přáním krásného dne, Karel :)

Markéta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda-li je venkovní bar otevřený i v zimě? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto. Od 9:00 až do 23:00 je vám otevřeno wellness centrum s celoročně vyhřívaným bazénem, saunou i venkovní a vnitřní vířivkou. S přáním krásného dne, Karel

Tereza

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat v případě objednání „s termínem“, je možno změnit rezervaci nejpozději 14 dní před termínem zdarma. V případě, že bychom požadovali změnu termínu v kratším termínu, než je 14 dní a to z důvodu nemoci, i v tomto případě nám rezervace propadá " v plné výši"? Nebo konkrétně u tohoto hotelu je to jinak?
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :)
jak píšeme přímo v nabídce tak při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Voucher ale není vázaný na jméno, můžete tak vždy voucher někomu darovat nebo jej prodat, aby nepropadl bez náhrady. Případně nás můžete kontaktovat skrze kontaktní formulář (https://www.slevomat.cz/kontakt) a my se Vám budeme snažit pomoci individuálně.
Pěkný den :)

Fejfarova monika

Pekny vecer chtela bych koupit pobyt , ale nejde mi udelat rezervace od 7–9.1. …ale az od 8.1. Je to tak spravne?u polopenze mi to nabizi az brezen.. Rada bych si pobyt koupila pro 4 osoby apartman, nebo dva pokoje a pak jeste pro dalsi dve osoby. Prosim poradite mi zda a jak lze rezervovat? Moc dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko :).
tento termín je již vyprodán. Proto se Vám nabízí až možnost od 9.1.2022. Aktuální dostupnost vždy najdete přímo s rezervačním kalendáři. Věřím, že najdete vhodný termín.
Pěkný den :)

Josef Ševčík

Dobrý den, 21.12. jsem u vás zaplatil pobyt na 2 noci v částce 4.600 Kč v novém resortu alpského stylu Trinitry spa. Nemám od vás ale žádnou zpětnou vazbu.proc?

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe :)
vaši objednávku vidím jako v pořádku zaplacenou a voucher jsme Vám již odeslali na daný email. Pro jistotu jsem Vám jej nyní zaslal znovu. Koukněte případně zda voucher nezapadlo do složky Promo akce nebo Spam. Věřím, že jej ve své schránce najdete.
Pěkný den :)

Mai

Dobry den,

Kdyz zadam 2 dospeli +2 deti a obe jsou do 3 let, mely by byt obe zdarma ne? System mi vsak navysi cenu o 50%. Prosim o vyjadreni, diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Mai :)
děti do 3,9 let jsou opravdu zdarma. Ovšem při pobytu se dvěma dětmi (i do 3,9 let) je již třeba větší pokoj (apartmán). Proto se Vám cena zvýší. Zvýšení je dáno ovšem větším apartmánem a nikoliv doplatek za dítě. Děkuji za pochopení.
Pěkný den :)

Růžena Horáčková

Dobrý den, sháním termín od 21.2.-27.2, 2022 Nemusí být celý týden pobyt na 2–3 dny, stačí. Dva dospělí a 1 dítě 15 let
Děkuji za informaci Horáčková

Slevomat.cz

Dobrý den, Růženo, bohužel jsou již všechny termíny na únor obsazené. I tak ale věřím, že si vyberete nějaký jiný :) Přeji pěkné svátky, Katka.

David

Dobrý den, jaká je cena za silvestrovský termín se 3 dětmi? 10,13, 15 let. Díky

Slevomat.cz

Dobrý den, Davide, pokud zadáte pobyt s dětmi již během objednávky: Pokud si během objednávky v košíku navolíte počet a věk dětí, automaticky se vypočítá cena za ně (nemají-li pobyt zdarma). V tomto případě je cena pobytu již konečná.
Pozor, pokud informaci o pobytu s dětmi zadáte až do poznámky, doplatíte za ně na místě. V tomto případě je také potřeba ověřit si před zakoupením voucheru kapacitu hotelu. Kapacitu hotelu si můžete ověřit na e-mailu:recepcja@tre­monti.pl či tel. +48 75 769 60 00. Pokud máte potíže s cizím jazykem, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Rádi to vyřešíme za Vás. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Veronika Hruzova

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak daleko jsou nejbližší sjezdovky a zda jsou vhodné pro malé děti? Moc děkuji, Veronika Hrůzová

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a od hotelu je to blízko ke sjezdovkám a svah vhodný pro děti je hned za rohem. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Daniel Špadrna

Dobrý den rád bych se zeptal jestli mohu vzít sebou psa

Slevomat.cz

Dobrý den, Danieli, samozřejmě že můžete , domácí zvířata jsou ubytovány za příplatek: 50 PLN/noc. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru