Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vstupy do zážitkových muzeí: Film Legends Museum a muzeum zaměřené na filmy Vetřelec vs. Predátor

4,8 / 5 Film Legends Museum (4 pobočky) Poděbrady  (mapa) 3 099 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
František Poncar

Dobrý den, jak to máte na výstavě s fotografováním? Je povoleno, je možné použít stativ, je možné použít blask se softboxem pro ztlumení oslnění? Děkuji Ffa Pony

Slevomat.cz

Dobrý den, Františku. Potkejte se se svými hrdiny, pohlédněte jim do tváře pěkně zblízka a třeba se s nimi i vyfoťte – ve Film Legends Museu i speciálním muzeu zaměřeném na filmy Vetřelec vs. Predátor je fotografování povoleno. :) S přáním krásného dne, Karel

FILM Legends Museum

Dobrý den Františku, blesk i stativ u nás použít můžete :) Budeme se na Vás těšit!

ludmila

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali na všech místech je výstava stejná? Pokud děti touží hlavně po pohádkách či marvelu, jeslti musíme do prahy nebo můžeme tyto postavy najít i jinde.

Děkuji Lída

FILM Legends Museum

Dobrý den Lído, každé z našich míst se liší atmosférou, způsobem vystavení i exponáty. Ale hlavní postavy, tedy Marvel i pohádkové najdete na všech našich třech pobočkách Film Legends. Pouze AvP speciál v Kutné Hoře je zaměřený.

Šárka Schánová

Dobrý den, chtěla bych koupit vstupenku pro manžela do Kutné Hory, ale budeme s sebou brát miminko v kočárku. Myslíte, že by jsme zvládli kočar po schodech snést dolů? Děkuji

FILM Legends Museum

Dobrý den Šárko, s kočárkem vstup do sklepení nedoporučujeme. Schody jsou strmé. Ale můžete jej nechat ve vrchním patře u pokladny.

Iveta kralova

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat jestli se výstava zůstává pořád stejná nebo se časem mění. Byli jsme v Praze pře 3 lety .Děkuji Králová

FILM Legends Museum

Dobrý den paní Králová,

celá expozice se nemění, ale v průběhu tří let jsme obměnili velké množství exponátů a spoustu nových také přidali. V pražské pobočce nyní najdete například hyperrealistické busty z lékařského siliconu, které stačí aby už jen mrkli a také postavy z nově uvedený filmů.

Kamil Herold

Dobrý den,při tisku poukazu není v podmínkách čerpání v Kroměříži, jak je to možné? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamile :)
při tisknutí voucheru je zde poznámka, že další pobočky, kde je možné voucher využít najdete na daném odkaze. Je to z důvodu, aby vytisknutý voucher nebyl příliš dlouhý. Vaše vouchery samozřejmě není problém na pobočce v Kroměříži využít.
Pěkný den :)

Monika

Dobrý den, v případě uzavření muzeií z důvodu nařízení vlády se poukaz bude prodlužovat?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den, Tomáš :)

Petra Hladká

Dobrý den, mám 15letého syna. Je veden jako student nebo jako dospělý. Již je na střední škole.
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, pokud Váš syn je pořád student a máte nějakou formu, jak prokázat, že je opravdu student, můžete zakoupit variantu: Děti od 3 do 14,9 let, studenti, ZTP, senioři. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru