
Termín
Platnost do 31. 5. 2022.
V ceně
- 1× pomalu pečené koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
Rezervace: Zavolejte předem na telefon +420 778 880 110.
Při neuplatnění voucheru voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2022.
V ceně
- 1× pomalu pečené koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 2× Radegast 0,5 l
Rezervace: Zavolejte předem na telefon +420 778 880 110.
Při neuplatnění voucheru voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 5. 2022.
V ceně
- 2× pomalu pečené koleno (cca 2,1 kg)
- chléb, hořčice, křen, kozí rohy
- 4× Radegast 0,5 l
Rezervace: Zavolejte předem na telefon +420 778 880 110.
Při neuplatnění voucheru voucher bez náhrady propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Hasičárna tady tomu neříkají jen tak pro nic za nic.
Máte chuť na něco dobrého? Zamiřte do podniku Hradební restaurace, kde dostanete prima porci masa. Podávat se bude vepřové koleno s konfitovaným česnekem a přílohami, které k němu patří – s křenem, hořčicí i a chlebem. Pokud sáhnete po druhé variantě, dostanete ke kolenu také dvě orosená piva Radegast.
Kolínka se tu pečou denně 5 hodin při maximální teplotě 150 °C. Pečínku připravují vždy ze zadního kolene s talířovým řezem. Před samotným pečením je každá porce naložena 24 hodin v originálním česnekovém láku.