
Termín
Platnost do 30. 4. 2022.
V ceně
4chodové menu pro 2 osoby
- Předkrmy
- 1× cizrnový hummus se zeleninovými chipsy, chilli, pistáciemi a zázvorovou zálivkou (110 g)
- 1× hovězí tataráček s topinkami (90 g)
- Polévky
- 1× dýňová polévka s ořechovým crème fraîche a černým sezamem (0,2 l)
- 1× hovězí vývar s játrovou rýží a zeleninou julienne (0,2 l)
- Hlavní chody
- 1× kuřecí supreme (150 g) s houbovým risottem a marinovanými liškami (120 g)
- 1× filírovaná vepřová panenka (130 g) s pyré z brambor a červené řepy, demi-glace s portským vínem a rozmarýnem (140 g)
- Dezerty
- 2× čokoládový fondant s malinovou omáčkou (90 g)
Omezení
Voucher lze využít od 14:00.
- Rezervace: Alespoň 24 hodin předem na tel. 721 011 363. Zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: Tentokrát ne, pochutnáte si přímo v restauraci.
- Zrušit nebo změnit rezervaci je možné pouze jednou a minimálně 24 hodin předem, v jiném případě voucher propadá a nelze jej stornovat ani refundovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Návštěva restaurace HIT vám bude chutnat!
Co byste řekli na cizrnový hummus vyšlehaný do jemné pěny, dýňovou polévku hebkou jako samet, šťavnaté kuřecí prsíčko s křupavou kůrkou a čokoládový dortík, ze kterého po rozkrojení vyteče horká čokoláda? Říkáte ano? Pak zajděte do restaurace HIT, protože přesně takhle bude vypadat 4chodové menu pro jednoho z vás.
Druhý z vás se může těšit na hovězí tataráček s topinkami z domácího chleba, dlouho tažený hovězí vývar, šťavnatou vepřovou panenku s bramborovým pyré a také čokoládový fondant, který bude v obou případech přelitý malinovou omáčkou. Vzájemné ochutnávání je samozřejmě dovoleno.
Restaurace se nachází v Hradci Králové v Třebši ve sportovním areálu, kde si před jídlem můžete dát pěkně do těla. Anebo si třeba po jídle zarelaxovat ve wellness. Dá se tu hrát tenis, badminton, volejbal i nohejbal, ve wellness je finská a parní sauna a nabízejí i masáže.
Co je metoda sous-vide?
Supreme i panenka jsou připravované metodou sous-vide, kdy je maso uzavřené ve vakuu a vařené na nízkou teplotu po hodně dlouhou dobu. Kromě toho, že zůstane neuvěřitelně šťavnaté, měkké a křehké, si zároveň zachová i svou váhu. Takže žádná gramáž za syrova a po uvaření. Dostanete pořádnou porci!