Italské tříchodové menu pro dva: vývar z mořských plodů, humr s domácími těstovinami i sorbet
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 31. 3. 2022.
V ceně
Chuť moře od italských kuchařů pro 2 osoby:
- 2× Zuppa di pesce al pomodoro e focaccia – vývar z mořských plodů a ryb na rajčatech a bílém víně s pečivem focaccia
- 2× Linguine all'Astice – čerstvý humr v rajčatové omáčce, kapary, cherry rajčátkách, česneku, šalotce a bílém víně s těstovinami linguine a španělským rakem (humr je rozpůlený a každý dostane na talíř polovinu humra)
- 2× Sorbetto con prosecco – sorbet dle aktuální nabídky zakápnutý proseccem
- Rezervace: Humra pro vás objednají čerstvého, proto je třeba zavolat do restaurace alespoň 3 dny předem na tel. 601 150 000 – zároveň nahlaste kód voucheru.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, posezení v této restauraci je zážitek, vychutnejte si menu na místě.
- Rezervaci je možné změnit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Co je české, to je hezké. Co je mořské, to je božské!
Ochutnejte tříchodové menu v restauraci Tefiti, kterou najdete v centru Brna přímo na Zelném trhu. Čekají vás samé speciality! Navíc tu mají italské kuchaře, takže o gastro zážitek bude postaráno.
Začnete vývarem z mořských plodů a ryb na rajčatech a bílém víně a poté se můžete těšit na hlavní chod: čerstvý humr v rajčatové omáčce s kapary a z bílého vína s těstovinami linguine a španělským rakem. Chybět nebude ani dezert, těšte se na sorbet zakápnutý proseccem. Díky takovému jídlu si budete připadat jako v Itálii. Buon appetito!
A co by na zdejší kuchyni vypíchnul manažer Ammar Otman? „Naši kuchaři mají bohaté zkušenosti hlavně s přípravou ryb, mořských plodů, ale také vlastních těstovin a specialit středomořské kuchyně. Jsme jedni z mála, kteří zaměstnávají italské kuchaře, kteří ctí tradici italské kuchyně a kloubí ji s moderními prvky.“