Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4chodové degustační menu pro dva v novém luxusním hotelu. Tygří krevety, pošírovaný losos, jehněčí s lanýžovou omáčkou a domácí dezert.

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (1)

Můžete využít do 31. 7. 2012

  • Rezervace předem nutná na e‑mailu restaurace@luxhotel-onyx.cz nebo telefonicky na čísle 530 508 414 nebo 416 (alespoň 3 dny předem).

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

1 398 Kč −50 % 699 Kč
1 398 Kč −50 % 699 Kč

Takový chody do nebe, uvařit chtěl bych pro tebe. Lahůdky mořské, dezerty božské – nemyslím vůbec na sebe. Podobnou píseň si mohl zpívat i šéfkuchař Pavel Hažmuka při přípravě luxusního degustačního menu.

Opravdu nebeské čtyři chody ochutnáte v restauraci nového Luxhotelu Onyx****+. Menu sestavené z pokrmů moderní zážitkové gastronomie bude připraveno pro dvě osoby. Pokud budete chtít rozmazlování završit i nocí v luxusním pokoji, využijte 22% slevu na ubytování.

Degustační menu pro dva zahrnuje:

  • 2× 90 g Tygří kreveta s cuketovou salsou a sušenými rajčaty
  • 2× 100 g Pošírovaný losos s holandskou omáčkou podávaný na špenátu s citronovou arborie rýží
  • 2× 100 g Grilované jehněčí karé s lanýžovou omáčkou a pošírovanou šalotkou v balzamikové redukci, šťouchaný brambor s panchetou a petrželí
  • 2× 150 g Domácí tvarohový dortík s višňovou redukcí a pusinkou s pistáciovým mascarpone

Menu je ochutnávkou toho nejlepšího, co si v restauraci můžete dopřát. V jídelním lístku vás budou lákat i dalí pochoutky. Z dezertů je to crème brûlée, mezi hlavními chody se skví také telecí T-bone steak na rozmarýnu a opravdovou specialitou je pravý ruský kaviár podávaný v perlové schránce na ledové tříšti. 

K lahodným pokrmům si vychutnejte také kvalitní víno, které pro restauraci s ohledem na její zaměření vybrala sommeliérka Iveta Weinbergerová. Obsluha vám samozřejmě doporučí, co se právě k vašemu jídlu hodí nejlépe.

V letní sezóně si rozhodně nenechte ujít grilování na krásné venkovní zahrádce. V restauraci se pořádají také večery s živou hudbou, poslechnout si můžete například Moniku Bagárovou.

Hotel nabízí ubytování v luxusně a velmi elegantně zařízených pokojích. K odpočinku bude jako stvořené připravované wellness centrum, svůj pobyt si můžete zpestřit využitím dalších nabízených služeb.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru