Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Objevte kouzlo Nitry: romantika ve dvou se vstupem na hrad nebo na letní koupaliště i privátní wellness

4,2 / 5 Hotel Capital**** Západní Slovensko - Slovensko (mapa) 6 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Maxianová

Pane Matěji že Slevomatu,když chcete odpovídat,tak si aspoň pozorně přečtěte nabídku. Pobyt lze zakoupit s polopenzí a možnost dokoupit oběd je přímo v nabídce. Hledejte! Informace o dokoupení večeře za 15 eur , myslel jste tím pravděpodobně jednu, je vzhledem k cenovému srovnání nabídek se snídaní a polopenzí opravdu pro klienta prospěšná!Toto všechno ve mně vzbuzuje dojem,že jaksi Vaší odpovědi nevěřím a raději bych odpověď přímo od hotelu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno. Informace, které jsem Vám poskytl, tak jsou ověřené telefonicky přímo u hotelu. Hotel v tuto chvíli poskytuje doobjednání večeří. Obědy půjde dokoupit na místě až od března. Pokud si přejete kontaktovat přímo hotel, není problém. Můžete je kontaktovat e-mailem hotelcapital@hotelcapital.sk nebo telefonicky +421 917 755 6­01. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Alena Maxianová

Dobrý den,lze si na poukaz pro 2 osoby s polopenzí atd. na jeden den rezervovat pokoj s balkonem? Je pro nás nutnou podminkou. Kolik je cena dokoupení obědu? Lze se domluvit na ubytování mezi 12,00 hod.-13,00 hod.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno. Děkujeme za Váš dotaz. Pokoj s balkónem není problém. Hotel obědy nenabízí. Lze dokoupit večeři o dvou chodech za 15 €. Ubytování mezi 12 – 13 hodinou není problém. Pokud budete mít zájem o dokoupení stravy, o pokoj s balkónem nebo dřívější příjezd, prosím uveďte to do poznámky při nákupu. Je důležité, aby toto všechno hotel věděl dopředu. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Miroslava Poskočilová

Dobrý den. V popisu nabídky je uvedeno – denně 60 min. soukromé wellness. Počítají se i dny příjezdu a odjezdu?
Pokud pojedeme pátek až neděle, máme nárok na tři vstupy, nebo jen sobotní?
Děkuji Poskočilová

Hotel Capital****

Dobrý den, Budete mat nárok iba na piatok a sobotu, ale po dohode vam vieme gratis spristupnit wellness aj v nedelu doobeda.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru