Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pro zdraví a relaxaci: Esenciální éterické oleje Esentika, jednotlivě i v sadě

4,8 / 5 Esentika 1 574 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Kateřina Roupová

Dobrý den, mohu se zeptat zda jsou oleje vhodné i do sauny? Děkuji Katka

Esentika

Dobrý den, Kateřino,
ano naše olejky jsou vhodné také do sauny. Ať již do finské, nakapejte pár kapek oleje na horké kameny. Nebo do infra sauny, kde je připravená keramická miska, do které dáte vodu a do ní nakapete svůj oblíbený olej, nebo směs olejů ;-)
Naše oleje mají mnohem širší využití, viz odpověď v předchozím dotazu
Provoněný den přeje Tým Esentika

Aneta

Dobrý den, jsou esence vhodné do aroma difúzerů?
Děkuji za zprávu.

Esentika

Dobrý den, Aneto,
naše esenciální oleje mají široké využití. Jedním z nich je aroma lampa nebo aroma difuzér. Množství oleje nebo olejové směsi prosím dávkujte podle velikosti vodní nádobky u aroma difuzéru a podle vaší chuti ;-)
Dále oleje můžete použít do koupele 10–15 kapek,, na masáže (ideálně přimíchat do nějakého základního oleje např. olivového), při inhalaci, před spaním nakapat pár kapek na polštář(např. levandule). Dále si můžete úklidu můžete přidat pár kapek do vody, nebo nakapejte na filtr u vysavače,.....
Provoněný den přeje Tým Esentika

A. Roma

Dobrý den, děkuji Vám za odpověď. Mohu Vás tedy požádat o doporučení silic ve Vaší nabídce, které destilujete z rostlinného materiálu přímo Vy?

Esentika

Dobrý den, naše olejky jsou ve fázi testování kvality. Zkoušíme levanduli, smrk, borovici, pokud mi napíšete svůj email, budeme vás informovat ihned jakmile tyto šarže půjdou do prodeje.
provoněný den přeje Tým Esentika

A. Roma

>>Vybírat můžete z široké škály olejů z malé rodinné firmy Esentika, kde je vyrábějí s láskou, poctivostí a úctou k přírodě. <<
Dobrý den, co přesně a jakým způsobem vyrábíte? Na základě opakovaně skloňovaného slova olej a vyzkoušeného vzorku Vás poprosím tvrzení, že jde o 100% éterické oleje, které navíc vyrábíte, více rozvést. Destilujete rostlinný materiál, či nakupujete hotový produkt, který prodáváte pod svou značkou? Jde o vonné oleje, nebo o přírodní silice?

Esentika

Dobrý den, vážený zákazníku,
děkuji za dotaz, máme radost z vašeho zájmu. Naše oleje jsou 100% přírodní esenciální oleje. Vonné oleje zatím v nabídce nemáme, ale uvažujeme o nich, jsou cenově přístupnější, ale jedná se o vůně čistě chemické.
Zatím nejsme schopni si všechny vůně destilovat sami, ale pracujeme na tom, abychom byly co nejvíce soběstační. Vzhledem k tomu, že většina surovin k destilaci pochází z mimo evropských zemí, nakupujeme proto esenciální oleje již hotové. Tyto pak plníme do našich obalů a vy si je kupujete ;-)
provoněný den přeje
Tým Esentiky

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru