Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

2hodinová plavba po Vltavě s rautem all you can eat – sněz co můžeš pro děti i dospělé

4,5 / 5 Bevents lodě Praha - Nové Město  (mapa) 217 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Andrea

Dory den chtela bych ojednat pro 3 dospele a jedno dite 11 let nevim jak na to ? a kde najdu volny termin ? dekuji za odpoved Lašutová

Beventslodě

Dobrý den, paní Lašutová. Prosím zašlete svůj telefonicky kontakt na bevents@email.cz. Budu vás kontaktovat a vše vysvětlím. Nebo volejte na 603 323 992. Předem děkuji.

Michal

Dobrý deň

Bývajú plavby aj v pondelky? Presnejšie pondelok 28.2.2022 (to budú prázdniny na západe SK). Ak áno, tak v akom čase?

Ďakujem

Beventslodě

Dobrý den. Plavby standardně nejsou, ale zjistím jestli není přihlášena nějaká skupina a dám vědět. Mějte se, prozatím, hezky.

Beventslodě

Ještě jednou dobrý den. Tak momentálně, v pondělí 28.2.2022, není žádná rezervace. Ale pokud by jste nasbíral 20 a více osob, můžete plout bez problémů a pravděpodobně budete mít celou loď pro sebe. Mějte se hezky a budeme se těšit na kontakt.

Petra S.

Dobrý den,
děkuji za kladnou odpověď, určitě zavolám včas, abychom se domluvili. Hezký den:)

Beventslodě

Neni za co. My radi.

Petra S.

Dobrý den, potřebuji poradit. Koupila jsem dárek kamarádům a zjistila, že ho nebudou moc uplatnit a ráda bych ho použila s rodinou, jenže máme 2 letou dcerku a 4 letého syna a voucher jsem koupila pro dva dospělí a 1 dítko. Je možné to doplatit na místě, nebo jak by to šlo pořešit. Velice děkuji za odpověď. Hezké svátky.

Beventslodě

Dobrý den, Petro. Děkujeme za dotaz a nemějte strach. Jak budete mít chuť plout, tak mi prosím zavolejte – Jarda Brejl 603 323 992, a celou akci dopilujeme. Všechno jde, když se chce. Přejeme krásné svátky a velké těšení na plavby s loďmi Bevents. Mějte se hezky a na zavolanou.

Lukáš Alexa

Dobrý den, pokud se nenaplní loď 20ti lidmi, je plavba zrušena. Tuto informaci, ze se plavba ruší bych se dozvěděl jak dlouho dopředu. Jsem od Prahy asi 200 km, tak abych nepřijel a pak se nedozvěděl, ze se plavba nekoná. Diky Alexa

Beventslodě

Dobrý den, Alexo. Zatím se nestalo, že bychom plavbu rušili z důvodu toho, že se nenaplnila kapacita. Spíše jsme řešili, aby se nám všichni objednaní, na lodě Bevents, vešli. Ale logistika by byla taková, že týden dopředu dáme vědět a řešili bychom náhradní termín, nebo sloučení obou sobotních termínů v jeden. Je to individuální, ale snaha je, co nejdříve zaslat informace klientovi. Pokud budete potřebovat nějaké podrobnosti, volejte Jarda Brejl 603 323 992. Budeme se těšit.

Jiřina Klinkáčková

Dobrý den, chci se zeptat jak to bude, když druhé dítě je r. 2009?Objednat si 2 děti, nebo 1 dítě. Děkuji za info.

Beventslodě

Dobrý den. Nevím, jakého stáří je první dítě. Ale pravidla jsou tato: dítě od 4 do 10,9 let platí dětskou cenu 599,– Kč. Dítě od 11 let výše platí dospělou cenu 699,– Kč. Pokud jsou obě děti ve věkovém rozmezí od 4 do 10,9 let platí dětskou cenu, pro dvě děti 1 099,– Kč. Pokud je jedno dítě starší než 11 let, je třeba si koupit dvě různé kategorie. Jednu dětskou a jednu dospělou. Doufám, že jsem byl vyčerpávající a že se můžeme těšit na vaši návštěvu na lodích Bevents. Mějte se hezky.

Bohumila Kodešová

Dobrý den, bude možná plavba také 1.1.2022?

Beventslodě

Dobrý den. Jsme domluveni a zjišťuji. Dám vědět, prostřednictvím emailu. Mějte se hezky.

MILAN Červený

JAK POZNAM ZE MAM KOUPENY VYLET LODI NA 2 HOD

Beventslodě

Moc nerozumím otázce. Prosím volejte na 603 323 992 – Jarda Brejl. Předem děkuji.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru