Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pobyt pod Pradědem od podzimu do jara: 3–8 dní v Jeseníkách s ubytováním a polopenzí pro dva

4,2 / 5 Hotel Koliba Jeseníky (mapa) 82 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
alfred liska

Dobrý večer. Měl bych zájem o pobyt nástup 27 nebo 28 .2 ještě upřesním pro 6 dospělých a 2 děti na 2–3 noci.Je ještě něco volné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Alfrede. Děkujeme za Váš dotaz. Konkrétní datum rezervace si prosím ověřte přímo u hotelu e-mailem info@hotelkoliba.cz nebo telefonicky +420 777 556 9­40. Poté stačí vouchery zakoupit a potvrdit hotelu rezervaci na zakoupené vouchery. Přeji Vám hezký den. Matěj, Slevomat.cz

Marie

Dobrý den,
Měla by jsem zájem o nabídku, ale nevím jak objednat.
Jsme 3 dospělí a 2 děti (6 a 9 let). Takže 2 pokoje.
V termínu3.3 až 6.3

Hotel Koliba

Dobrý den,
termín je zatím volný, zakupte si prosím 1 voucher na 4 dny (3 noci) a číslo nám zašlete na e-mailovou adresu info@hotelkoliba.cz, my Vám potvrdíme rezervaci pokojů. Děti se doplácí na místě v hotovosti nebo kartou.
Hotel Koliba

Jana

Dobrý den, jak mám postupovat, když jsem bez šance dostat nějaký volný termín? 6ádala jsem několikrát a pokaždé bylo plno. Ať se ptám kterékoliv roční období. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, pokud máte potíže s rezervací termínu, můžete nás kontaktovat na: https://www.slevomat.cz/kontakt. Jsem si jistý, že nalezneme společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Maerie

Dobrý den chtěla bych u vas koupit pobyt na 7dní dva dospělí advě děti 7 a13roku s polopenzi,nevim jak to udělat děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, zde jsou příplatky za děti: v obodbí Podzim/zima/jaro příplatek za dítě do 9,9 let: činí 350 Kč/noc s polopenzí a příplatek za dítě nad 10 let a další dospělá osoba činí: 520 Kč/noc s polopenzí.
Na Silvestr je příplatek za dítě do 9,9 let: 2945 Kč/osoba/pobyt vč. polopenze. A na Vánoce příplatek za dítě do 9,9 let činí: 2000 Kč/osoba/pobyt vč. polopenze. Informaci o pobytu s dětmi zadáte do poznámky, při tvoření objednávky. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru