Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé

Řemeslná Kovárnička Rožnov pod Radhoštěm  (mapa) 41 prodejů

Hodnocení podniku Řemeslná Kovárnička

4,9 66×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Kvalita služeb 4,9
98.824%
Personál 5,0
99.216%
Prostředí 4,9
97.254%
Průběh rezervace 5,0
99.608%

Filtry
Recenze zákazníků

Odborné vedení kurzu, informace o vazbách na potřebné vstupy k práci, ukázky kování s podrobným vysvětlením, při samostatné činnosti nápomoc při jednotlivých krocích, prostě se mi to moc líbilo!

Uvítal bych lepší sociální zázemí.

Hodnoceno: 11. března 2024 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Pokud někoho něco baví, je to velmi znát. Pan kovář byl kromě profesionality také studnice moudrosti, manžel prošel základními praktickými dovednostmi, mně jako doprovodu těch pět hodin uteklo jako nic. Skvělé, velmi doporučuji.

Nemohu nic vytknout, jen na kovárnu v chladných měsících trochu zima, takže pro doprovod přiobléct :o)

Hodnoceno: 9. března 2024 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Naprosto úžasný zážitek, který mohu doporučit všem co si chtějí vyzkoušet kovářské řemeslo. Pan Veselý – kovář vše vysvětltil, ukázal a případně nás navedl jak postupovat. Prostory kovárny jsou menší, ale naprosto dostačující. Byli jsme tam dva a kovář.
Aktuálně všem kolem sebe doporučuji a říkám jak to bylo super a že se rád vrátím a to i přesto, že kromě svých výrobků jsem si odvezl puchýř na ruce.

Hodnoceno: 11. srpna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Mohu vřele doporučit. Misto, personal i kovani a vše okolo kovani skvělý zážitek.

Hodnoceno: 9. srpna 2023 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Manžel byl po tomto zážitku jako vyměněný. Nadšeně vyprávěl, popisoval, tak jak měl zpočátku obavy, tak si ti neskutečně užil. Velmi chválil přístup a komunikaci s panem kovářem a já bych ho tam nejraději posílala každý týden :-)
Moc děkujeme za jedinečný zážitek.

Hodnoceno: 10. července 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Perfektní a profesionální přístup.

Hodnoceno: 18. dubna 2023 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Přístup pana kováře.

Hodnoceno: 5. února 2023 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hod. kurz pro děti i dospělé

Úžasný zážitek v krásné historické kovárně! Pan kovář je neskutečně milý a přátelský pán, který Vám vše ukáže, vysvětlí a hlavně si to hned vyzkoušíte. Každý si může jet svým tempem, jde o to si to hlavně užít a něco zajímavého se dozvědět :) Svaly a zkušenosti nejsou třeba, užije si to jak zkušený kutil tak začátečník. Doma se pak můžete pochlubit krásnými výrobky, které si z kurzu odnesete. Vřele doporučuji!

Hodnoceno: 12. října 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Přístup a náplň kurzu

Hodnoceno: 21. září 2022
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Velmi neobyčejný zážitek, který však vyžaduje určitou míru vytrvalosti, vzručnosti a síly. Celým světem kovářství Vás provede pan Veselý, se kterým určených 5 hodin uteče jako voda. Jako bonus si odnesete své prvotiny domů, které mohou sloužit jako vzpomínka na tento zážitek.

Hodnoceno: 4. srpna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Skvělý přístup!! Velká pochvala panu kováři za trpělivost a zápal, s jakým se celých 5 hodin synovi (6 let ) věnoval.

Hodnoceno: 19. července 2022 – Rodina s menšími dětmi
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Poukaz jsem zakoupila pro svého manžela k Vánocům a tak jsme si na zážitek museli trochu počkat. Jedním slovem – PARÁDA! Kovář byl prostě skvělý, rozený pedagog. Se vším manžela seznámil, průběžně práci hodnotil, řekl, co udělal dobře, co špatně a manžel koval a koval jako o život. Bylo na něm vidět, že si to skutečně užívá. Jeho výrobky mě budou těšit do smrti – vždyť jsou ze železa, tedy trvanlivé:). A poznámka pro dámy – jestli chcete svého muže vidět jako opravdového chlapa, neváhejte a obdarujte ho tímto zážitkem:) Možná tím obdarujete i samy sebe:)!

Hodnoceno: 11. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Oceňuji velkou profesionalitu pana kováře (lektora). Bylo na něm vidět, že ho jeho řemeslo baví. V průběhu celého kurzu nás seznámil s historií kovářství a vybavením kovárny. Samotné kování probíhalo od jednoduchých konaných klinkú až po složitější ozdobné lístečky. Na konci kurzu byl prostor pro tzv. Volné kování, kdy jsem si mohl vykovat vlastní výrobek (nůž, křesaslo…atd..).Během celého kurzu mi kovář pomáhal a radil, abych daný výrobek vytvořil co nejlépe. Tento zážitkový kurz bych určitě doporučil každému, koho alespoň trochu kování zajímá a rád by si to vyzkoušel v praxi.

Hodnoceno: 2. června 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Lektor velmi ochotný a vstřícný…

Prostředí nic moc…

Hodnoceno: 24. května 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Individuální přístup pana kováře, neskutečně skvělá přátelská atmosféra. Byl to pro mne opravdu životní zážitek :)

Hodnoceno: 16. února 2022 – Jednotlivec
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový kurz pro děti i dospělé

Profi přístup mistra kováře i k malým dětem. Koval vnuk 10 let.

Hodnoceno: 18. prosince 2021
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé

Vše vynikající, kovář profík a rozený pedagog, vstřícný .....domluvili jsme další návštěvu......

Hodnoceno: 6. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé

Užasné setkání s človekem úžasného ducha i rukou.

Relativita času. Kovárna je magické místo – alespoň nám připadalo, že těch více než pět hodin uteklo strašně moc rychle :-)

Hodnoceno: 24. srpna 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé

kovář byl velmi příjemný člověk, byl to supr zážitek.

Hodnoceno: 29. června 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé

Pan kovář byl velmi laskavý. Vše nám nejdříve ukázal, a pak byla možnost si dané postupy kování vyzkoušet. Kreativní tvorbu prokládal zajímavým vyprávěním a dobovým vysvětlováním. Pod jeho vdením bylo velkou radostí si zkoušet kovat. Rozhodně zážitek doporučuji. :-)

Hodnoceno: 29. června 2021
Hodnocená nabídka: Kování pro radost: 5hodinový zážitkový kurz pro děti i dospělé
Nahoru