Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Relaxace pro páry v Thajském ráji: masáž, Garra Rufa a osvěžující nápoj

4,5 / 5 Thajský ráj (4 pobočky) Praha - Staré Město  (mapa) 340 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Petra

Dobrý den, už měsíc a půl milionu objednaný termín masáž. Dle rozhodnutí vlády služby nebudou poskytovány neočkovaným. Jak teda řešit zaplacený voucher, který nemohu uplatnit. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :)
moc nás daná situace mrzí, pokud tato opatření budou opravdu schválena, tak bude nejrychlejší cesta pokusit se domluvit přímo s provozovatelem například na posunu termínu. Případně lze také voucher někomu darovat, kdo jej bude moci využít. Kontakty najdete přímo na voucheru.
Pěkný den :)

Federica

Hi, I'm interested in the couple massage, is the voucher valid for both of us or I need to purchase two?
Thank you,
Federica

Slevomat.cz

Hi Federica, both of you can use the same voucher. Have a nice day, Karel

Lenka Novák

Dobrý den, je nutné se před masáží prokazovat negativním testem popřípadě certifikátem o očkování? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, zde je odkaz na naše webové stránky se vždy aktuální přehledem vládních nařízení:https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Šárka

Dobrý den,
Je možné u párové masáže, mít jednu olejovou a druhou thajskou masáž?
Děkuji S.C.

Thajský ráj

Dobrý den Šárko, ano není problém stačí to nahlásit v den masáže na recepci recepční a doplatit si cenový rozdíl v den masáže na recepci. Pěkný den. :-)

Denisa Strnadová

Dobrý den, měla bych to jako dárek ale problém je v tom, ze sestra by prijela az na jaře, dalo by se prosím prodloužit? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, individuální prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné, tato nabídka je koncipována pouze do 10.2.2022 a do tohoto data je tedy potřeba voucher uplatnit. Pokud byste chtěl službu využít později, můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka, díky tomu Vám případná další akce s delší platností voucherů neunikne. Uděláte to jednoduše tak, že kliknete na název podniku, a poté na „Upozornit nabídky tohoto podniku“. Případně se mrkněte po jiných nabídkách na našich stránkách, věřím, že z tak široké škály všemožných nabídek najdete tu pravou. Pěkný den, Tomáš :)

Jana Brožáková

Dobrý den, potřebuji poradit. chtěla bych si objednat termín na párovou olejovou masáž na sobotu 30.10., jde to pouze on -line s již zakoupeným voucherem, ale co když nebudou už mít volno, jak to zjistím?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano. Děkuji Vám za dotaz. Pokud budou přeplněné kapacity, voucher bez rezervace lze ve 14 dnech stornovat. S přáním krásného dne, Karel

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru