Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Vánoční koncert v kostele sv. Martina ve zdi

4,5 / 5 Agency Artistic International Praha - Staré Město  (mapa) 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Blanka Gruntorádová

Dobrý den, prosím, ten program, který máte uveden dole pod výběrem data koncertu, je pro všechny koncerty s výjimkou 1.1.2022 a nebo platí právě jen pro 1.1.2022? Děkuji.

Agency Artistic International

Dobrý den Blanko, koncerty nyní v kostele Martin ve Zdi jsou vánoční koncerty. Varhany, housle a paní sopranistka. Kostel Martin ve Zdi má úžasnou akustiku a určitě budete spokojená a koncert se Vám bude líbit. Pokud tedy by jste ráda koncert vánočně laděný tak všechny do termínu
30.12.2021 od 17.00 hodin v kostele Martin ve Zdi jsou vánoční. Od termínu 1.1.2022 od 17.00 hodin hrajeme program To nejlepší z české a světové tvorby. Tento program je výběrem skladeb českých a světových skladatelů interpretován smyčcovým kvartetem.
Pokud máte ráda vánoční atmosféru, doporučuji zakoupit program vánoční pokud jste milovníkem klasické vážné hudby tak druhý program bude v nabídce po celý rok 2022 každou sobotu. A ještě jedno doporučení, ceny budeme v roce 2022 zvyšovat a asi nejlepším řešením by bylo nakoupit ještě za tyto ceny oba dva programy. Budete určitě spokojená. Hezký večer Jitka Horská

V. Dítětová

Jsou to i zpívané koledy a vánoční písně?
Děkuji za odpověď.

Agency Artistic International

Dobrý den přeji, ano v našem vánočním programu je paní sopránistka a tedy program je se zpěvem za doprovodu sopránistky. Koledy jsou české i světové a jsou zařazeny v programu.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru