Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Odpočiňte si: balíček pro 1–2 ženy s masážemi, zábaly, maskou i sektem

4,5 / 5 Studio Stoika Praha  (mapa) 55 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika Ballýová

Dobrý den, chci se zeptat zda bychom mohli procedury absolvovat v jeden okamžik ve třech? A ještě bych se chtěla zeptat zda je vhodné také pro těhotné. Mockrát děkuji za odpověď.

Studio Stoika

Dobrý den, ve třech absolvovat procedury možné je. Těhotné ženy mohou absolvovat jen některé procedury, ale pokud půjdete ve třech, lze si mezi sebou procedury vyměnit nebo nabídneme procedury, které v těhotenství možné jsou. Například masáž těla vyměníme za masáž hlavy, obličeje, atd…Budeme se těšit na vaši objednávku. S pozdravem ! Studio STOIKA

Petra Müllerová

Krásný den přeji, chtěla bych se zeptat, když bych si zakoupila tento voucher pro 2 ženy, jestli bude možné jej uplatnit již v neděli 20.2.2022 v od­poledních hodinách cca mezi 12:00 hod a 17:00 hod?

Předem Vám moc děkuji za odpověď

Přeji pěkný den

Petra Müllerová

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Müllerová, jelikož se jedná o voucher bez závazného termínu, tak je potřebné provést rezervaci předem na e‑mailu: vitamasaze@centrum.cz, online nebo na tel. 777 290 759 (po–pá v čase 11:00–18:00). Telefonicky lze využít také hlasový záznamník. Při rezervaci vždy uvádějte kód voucheru, jméno, požadovaný termín a tel. kontakt. Je doporučena včasná rezervace (ideálně 4 týdny předem). Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Studio Stoika

Dobrý den, paní Müllerová,
napište nám, nabídneme vám aktuálně volné termíny, s pozdravem Studio Stoika

Lucie Novotná

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat , když bych přišla s mamkou na balíček pro dvě ženy, chápu dobře, že procedury nám budou prováděny zároveň , tudíž na sebe muset čekat… Děkuji za odpověď

Studio Stoika

Dobrý den, tento balíček je určen pro dvě osoby, to znamená , že na procedury je možné přijít ve dvou a nebudete na sebe čekat, budeme se na vás těšit!
Tým O´WELL

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru