Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Krásný hotel v Krušných horách: neomezený wellness, polopenze a zábava

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Wellness Hotel Hasištejn Krušné hory (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jitka

Dobrý den, zakoupila jsem poukaz, do dneška mi nepřišlo potvrzení termínu. Kam se mohu obrátit ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko :) vidím, že jste objednávala voucher z termínem. Voucher jsme Vám po zaplacení ihned odeslali na email. Pro jistotu je pošlu nyní znovu. Koukněte případně i do složek Hromadné nebo Spam, zda sem nezapadl. Termín máte v tomto případě garantovaný.
Pěkný den :)

Lenka Pešková

Dobrý den kdyz pojedou s námi i kluci 12,14 let mám koupit vouchery 2

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko. Děkujeme za Váš dotaz. Voucher je pro dvě osoby. Pokud si přejete dokoupit ještě další dvě, je potřeba kontaktovat přímo hotel před samotným nákupem voucheru (hasistejn@pytloun-hotels.cz, +420 775 882 022). Pokud byste zakoupila další voucher, měla byste automaticky další pokoj. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Markéta Kořánová

Dobrý den,
prosím jaká by byla cena nebo jaký voucher mám zakoupit – 1 dospělí a dvě děti (12 a 8 let). Moc děkuji Markéta

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, nabídka je koncipována pro 2 osoby, takže poté stačí, aby jste připlatila pouze za jednu přistýlku pro dítě ve věku 3–11,9 let u kterého je příplatek 950 Kč / pobyt (2 noci) vč. polopenze a vstupu do wellness centra. Příplatek za přistýlku se platí na místě. Po zvolení termínu a počtu osob se Vám cena vykalkuluje sama + pouze je potřebné poté doplatit příplatek za dítě na přistýlce. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Věra Vybíralová

Dobrý den, prosím, máte volné dva dvojlůžkové pokoje v termínu od 12. – 14.11.?pokud možno vedle sebe. Než zakoupím vouchery.
Děkuji Vybíralová

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, je nám líto, ale voucher je možné využít pouze ve všední dny od neděle do pátku. Poradíme vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete nějaký další termín, který vám bude vyhovovat. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru