Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Vzlétněte do výšin: 20min. let nad Plzní a okolím v Cessně 172R

4,8 / 5 Dárkové lety Plzeň  (mapa) 64 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Hanka

Dobrý den, jsou vyhlídkové lety omezeny současnou epidemií Covidu? Za jakých podmínek probíhají? Očkování, test, s respirátorem? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Hanko, zde je odkaz na naše webové stránky se vždy aktuálním přehledem vládních nařízení: https://www.slevomat.cz/magazin/1628-prehled-vladnich-narizeni-koronavirus-druha-vlna-co-vse-je-zavrene či se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na provozovatele na e-mailu:airman.sro@gma­il.com. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Emma

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zdali je let bezpečný pro mladého člověka (21 let) s nedomykavostí trojcípé srdeční chlopně. Osoba je sportovně aktivní a v dobré zdravotní kondici. Předem děkuji za odpověď.

Dárkové lety

Dobrý den, tento dotaz prosím směrujte na doktora, který o mladíka pečuje. Každý cestující je zodpovědný za svůj zdravotní stav, jestli je tento pro let vhodný. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den, WWW.DARKOVELETY.CZ

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zajistit, aby v případě více cestujících mohl obdarovaný sedět vedle pilota? Děkuji. :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo. Děkujeme za Váš dotaz. Pokud zakoupíte tři vouchery, a obsadíte tak celé letadlo, budete mít garanci, že si jedna osoba zkusí řízení, budete mít flexibilní volbu termínu a volbu vlastní trasy letu (v rámci 20 min.). Platí tedy i to, že po domluvě ve skupině se můžete domluvit, kdo si sedne vedle pilota. Přeji Vám hezký den a ať se zážitek líbí! :) Matěj, Slevomat.cz

Tereza

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možné zajistit, aby v případě více cestujících mohl obdarovaný sedět vedle pilota? Děkuji. :)

Dárkové lety

Dobrý den, ano, toto můžeme garantovat při zakoupení 3ks voucherů. V opačném případě bohužel ne. Děkujeme za dotaz a přejeme pěkný den, WWW.DARKOVELETY.CZ

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru