Termín
Platnost do 30. 11. 2021.
V ceně
- 2× hovězí burger (à 150 g masa):
- vyzrálé hovězí z mladého býčka, čedar, slaninový chips, cibulová marmeláda, čerstvý salát
- 2× hranolky julienne (à 150 g)
- 2× salát coleslaw
- Rezervace: zavolejte dostatečně předem na tel. 606 115 395 (rezervace je možná pouze telefonicky, nevolejte v době obědů). Zároveň uveďte kód voucheru.
- Doporučení: rezervaci proveďte alespoň 3 týdny před koncem platnosti voucheru, v restauraci bývá v posledních dnech platnosti plno.
- Jídlo s sebou: bohužel není možné, jídlo si vychutnáte na místě
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2021.
V ceně
- 4× hovězí burger (à 150 g masa):
- vyzrálé hovězí z mladého býčka, čedar, slaninový chips, cibulová marmeláda, čerstvý salát
- 4× hranolky julienne (à 150 g)
- 4× salát coleslaw
- Rezervace: zavolejte dostatečně předem na tel. 606 115 395 (rezervace je možná pouze telefonicky, nevolejte v době obědů). Zároveň uveďte kód voucheru.
- Doporučení: rezervaci proveďte alespoň 3 týdny před koncem platnosti voucheru, v restauraci bývá v posledních dnech platnosti plno.
- Jídlo s sebou: bohužel není možné, jídlo si vychutnáte na místě
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Chytnout, zmáčknout, ukousnout. A s jakou strategií chodíte na burger vy?
Zakousněte se do burgeru, který vám zručně poskládají ve skvěle hodnoceném pardubickém Grill restaurantu Kelt. S masem si tu umějí pohrát, bulku naplní vyzrálým hovězím z mladého býčka a doplní slaninovým chipsem, čedarem a čerstvým salátem. A samozřejmě nemohou k téhle parádě chybět hranolky a coleslaw.
K dokonalosti chybí už jen jediné – osvěžující pití. Z nápojového lístku si ale dozajista vyberete: přiobjednejte si třeba orosený půllitr plzeňského piva. Kromě klasiky tu vždy mají i pivní speciál a pro řidiče Birell nebo domácí limonádu. Vyrazit sem můžete jakýkoliv den od 11:00, stačí dojet na zastávku Rosice, Kréta, která je odtud jen pár kroků.