Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Víkendový kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou v 9 městech

4,8 / 5 Pro Svůj Úsměv (9 poboček) Olomouc  (mapa) 512 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Ludmila Štorková

Dobrý den v jakém čase se koná kurz od… do… Hodiny… Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ludmilo, délka kurzu je 16–18 hodin (každý den po 8–9 hodinách dle každého uchazeče). Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Vladka

Dobrý den,neumim vůbec kreslit, chtěla bych zkusit zda pod Vaším vedením bych byla schopna něco nakreslit. Mohu se přihlásit? Reference kurzu jsou více než skvělé.Dekuji Vlaď­ka

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za zprávu :-) Rádi Vás na kurzu přivítáme a užijeme si společný kreslící víkend. Naše kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. většinou navštěvují lidé bez zkušenosti s kreslením. A najdou se tam i lidé, kteří se potřebují připravit na talentové zkoušky nebo s kreslením již nějakou zkušenost mají. Každopádně je pro nás určitě lepší, když budete kreslením nepolíbena :-)
Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na kurzu…
Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Šárka

Dobrý den. Pořádáte kurzy i nyní (resp. po Novém roce 2022) a pokud ano, je pro všechny bez rozdílu či máte nějaké podmínky účasti? Ráda bych koupila kurz jako dárek pro 3 osoby. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Šárko, děkuji za Váš dotaz. Nabídka bude platná i po Novém roce, a to ve stejné podobě jako teď. S přáním hezkého dne, Maty

Pro Svůj Úsměv

Hezký den,
těší nás Váš zájem o kresbu :-) Kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou aktuálně probíhají a termíny máme naplánované zatím do června 2022. Termíny máme vždy plánované na půl roku dopředu. Pro bližší informace a popovídání si o podmínkách účasti Vás poprosíme o telefonický kontakt na číslo 722 161 891 (Martin Hes). Bude to tak jednodušší. Budeme se těšit :-) Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli. Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Magdalena

Dobry den,

Rada bych se naucila kreslit, abych mohla ilustrovat detskou knizku pro nejmensi. Nepotrebuji tedy umet kreslit realisticky, ale pro deti. Pomuze mi v tom Vas kurz?

Moc dekuji za odpoved

Pro Svůj Úsměv

Hezký den,
děkujeme za dotaz :-)
Určitě věřte tomu, že po kurzu dojde k velkému posunu v kresbě a kreativnímu vnímání. Jak to ale potom uchopíte Vy a budete se v tom dále vzdělávat a trénovat už záleží na Vás.
Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit :-)
Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Vladislav Šulc

dobrý den ,chtěl bych kurs zakoupit pro přítelkyni věkem 57, ráda maluje a obrázky jsou opravdu pěkné, nikdy však žádnou školu a ani kurs nenavštívila. Bylí ve Vyškově ,je tento kus pro ni vhodný?
Děkuji,

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-)
Naše kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou jsou vhodné pro každého ve věku 13 – 99 let, pokud v ruce udrží tužku. Už její zájem o kresbu vypovídá o tom, že by to mohl být šálek její kávy. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli.
Budeme se případně těšit :-)
Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Ivanka Trenklerova

Dobrý den ,zakoupila jsem kurz na 20–21.11. v Hradci Králové a nemohu najít informaci od kolikati hodim a kde kurzy probíhají..prosím ulici a číslo popisné..Děku­ji Ivča

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Bližší informace ke kurzu rozesíláme vždy v pondělí před konáním kurzu. V tuto chvíli byste již měla mít tento e-mail na Vašem e-mailu. Budeme se těšit :-) Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Michaela Kordinová

Dobrý den. Po absolvování kurzu lze získat certifikát, nebo nějaké osvědčení, potvrzení, či jiný dokument?Děkuji, s pozdravem Míša.

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Po ukončení kurzu kreslení pravou mozkovou hemisférou není problém nám napsat a vyžádat si potvrzení (certifikát) o absolvování kurzu.
Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na kurzu… Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Katerina Steidler

Dobrý den, je vhodný tento kurz (přepokládám, že se jedná vždy o oba dny, tzn. so i ne) i pro 12 letou, kterou baví malování právě pouze tužkou či úhlem, ráda stínuje. Vezmete ji na víkend do party? 13 let ji bude v první třetině přístího roku. :-)

Pro Svůj Úsměv

Hezký den :-) Naše kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou doporučujeme dětem od 13 let kvůli časové náročnosti a dlouhému soustředění. Pokud ji kreslení baví a víte, že s námi na kurzu vydrží každý den 8 hodin kreslit (samozřejmě s přestávkami), tak v tom problém nevidíme. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně na Vaši dceru těšit na kurzu :-) Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Eva Porazilová

Dobrý den, budou vypsané další termíny v Českých Budějovicích? Máte pouze 1 termín o podzimních prázdninách, kdy se nám to nehodí.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo. Děkujeme za Váš dotaz. Ano, další termíny budou brzy vypsané na stránkách provozovatele kurzu kreslení. Věřím, že si z termínů poté vyberete. :) Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Pro Svůj Úsměv

Hezký den,
na našich stránkách již uvidíte vypsané termíny pro České Budějovice až do června 2022. Věříme, že si z toho něco vyberete a užijeme si společný kreslící víkend :-)
Usměvavý den přejí manželé Hesovi :-)

Petr

Dobrý den,
termíny pro Plzeň jsou jen před vánoci, což se moc nehodí, když chci kurz dát jako dárek pod stromeček. Plánujete zařazení kurzu v Plzni i v období 1–6/2022??
Děkuji za odpověď.

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Na našich stránkách již naleznete termíny pro Plzeň až do června 2022. Museli jsme se těsně minout.
Budeme se případně těšit :-) Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi

Erika

Dobry den, je tento kurz aj pre uplnych zaciatocnikov? 😀🙂 Erika

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Naše kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou jsou určené převážně pro začátečníky. Ale vůbec nevadí, když už někdo zkušenost s kresbou má. Dokonce i ti, co kresbu studují na škole vždy ocenili náš způsob pohledu na kreslení portrétu. Takže je nám vlastně jedno, kdo na kurz dorazí :-) Budeme se případně těšit i na Vás… Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi :-)

Pavla Doležalová

Dobrý den, ráda bych koupila kurz jako dárek. Platnost je do 6/2022-, ale budou v příštím roce kurzy v Brně?
Děkuji a přeji krásný večer Doležalová

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Ano, určitě budou. Na nových termínech pracujeme a měli by se na našich stránkách začít objevovat v průběhu tohoto týdne. Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit :-) Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi :-)

Lenka

Budete dělat pokračovací kurz nebo jiný kurz v Ústí nad Labem? Dcera byla na vašem kurzu a chtěla by na další.ale termíny jsou stále jen praha. jinak kurz můžeme jen doporučit, dceři se tam moc líbilo, to zlepšení je obrovské.

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-)
Jsme moc rádi, že se Vaší dceři na kurzu líbilo a že se v kresbě tolik posunula. V současné době pokračovací kurzy v Ústí nad Labem neplánujeme, ale je možné navštívit náš kurz kreslení pravou mozkovou hemisférou – Tužka I. – PODRUHÉ. V podstatě navštíví stejný kurz podruhé, ale může rovnou kreslit portréty a nemusí s ostatními dělat různá cvičení (většinou se stihnou za víkend 2 – 3 portréty). Pokud by dorazila na kurz, tak se jí lektorka bude věnovat individuálně při obcházení účastníků a snaží se jít ještě více do hloubky při kresbě portrétu. Navíc se říká, že opakování je matka moudrosti a vše co slyšela poprvé na kurzu uslyší i podruhé :-) Tento kurz je výhodou pro naše absolventy a objednává se na našich stránkách stejně jako Tužka I., pro výhodnější absolventskou cenu je potřeba do objednávky zadat slevový kód PODRUHE. Při příchodu na kurz je potřeba říct lektorce, že jde na kurz podruhé, aby věděla.
Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli a budeme se případně těšit na dalším kurzu :-)
Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi

Zdeňka Lustová

Je tento kurz akreditovaný?

Pro Svůj Úsměv

Hezký den, děkujeme za dotaz :-) Naše kurzy kreslení nejsou akreditované. Kurzům kreslení pro veřejnost se zabýváme téměř 15 let a zábranou nám to nikdy nebylo. Snažíme se na kurzu vždy maximálně věnovat všem účastníkům, aby výsledek stál za to a odcházela jste z kurzu s tím, že jste se v kresbě o obrovský kus posunula. Určitě nefungujeme tak, že lektor/ka něco vysvětlí a pak se Vám nevěnuje :-) Snad jsme s odpovědí alespoň trochu pomohli. Usměvavý den přejí Ivana a Martin Hesovi

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru