Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Superjízda v nadupaném Chevroletu Camaro SS 6.2 na 15–60 min. či zapůjčení až na 24 hod.

4,6 / 5 Carteon (7 poboček) Trmice  (mapa) 92 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Anonym

Dobrý den,
Objednala jsem jízdu asi před týdnem a ještě mi nepřišel žádný poukaz..ale peníze z účtu se odečetly
Čîm to může být?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, pravděpodobně expirovala lhůta pro zaplacení objednávky z tohoto důvodu Vám nedorazil voucher. Doporučujeme Vám provést objednávku voucheru znovu. Každopádně můžete zkusit zkontrolovat internetové bankovnictví či kontaktovat přímo Vaši banku. Poté pokud zde bude nadále nějaký problém, můžete nás kontaktovat na: https://www.slevomat.cz/kontakt. Přeji Vám krásný den, Tomáš 🙂

Nadja

Dobrý den, jde řídit a mit s sebou instruktora? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Nadjo, pokud si přejete variantu Jako spolujezdec, tak zde pojede s Vámi zkušený instruktor jako řidič či pokud si přejete zakoupit variantu Jako řidič, tak zde je možnost jízdy i instruktorem či bez instruktora. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Tereza Nedvědová

Dobrý den, chtěla by jsem se zeptat jestli místo občanského průkazu stačí průkaz povolení k pobytu a v Česku vystavený řidičský průkaz (sk. B) ?
Přeji hezký den,
 Tereza

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a stačí průkaz povolení k pobytu a v Česku vystavený řidičský průkaz. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Mekinek 13

Dobrý den, zajímá mě kde jízda V Brně probíhá. Jestli na nějakém uzavřeném okruhu nebo se jede do normálního provozu na dálnici ? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a jede se do normálního provozu, nejedná se o žádný uzavřený okruh. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru