Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v srdci Karlových Varů: snídaně nebo polopenze, volný vstup do wellness i procedury

4,4 / 5 Interhotel Central**** Karlovy Vary Karlovy Vary (mapa) 21 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina

Dobry den, chtěla bych si zakoupit voucher pro 2 osoby na 7,–9,10, a rada bych věděla jak je to potom se stornem?
Dekuji Martina

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, zde jsou Storno podmínky: Voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 7 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Změna je možná maximálně jednou nebo po domluvě s recepcí. Pro změnu prosím kontaktujte zákaznické oddělení Slevomat.cz na adrese www.slevomat.cz/kontakt či telefonu +420 222 745 3­54. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Petra Poláková

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s parkováním při pobytu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, parkování: 500 Kč/noc (maximální výška vozu 150 cm, délka 5 m a šířka 2,05 m; pokud máte auto větších rozměrů, rezervujte v hotelu na tel. 353 182 111, rezervace parkování nutná). S přáním krásného dne, Karel

Blanka Kolingerová

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda jsou uvedené masáže pro oba. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko, pokud jste zvolila balíček pro 2 osoby, ano, masáže jsou pro obě osoby. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Markéta Plzáková

Dobrý den, mám prosbu ohledně vystavení faktury. Budu platit pobyt z FKSP vězeňské služby ČR a potřebovala bych prosím vystavit fakturu k datu 29.9.2021. dřívější datum není možný. Mohu složit klidně zálohu, v ceně jedne noci na víc, chtěli bychom prodloužit pobyt o jeden den do 19.10.2021., doumlouvala jsem se po telefonu s vaší recepci a bylo mi řečeno že doplatek za další den se platí až na místě tedy pokud je možné ráda bych zaplatila předem. Popřípadě se mohu telefonicky domluvit na podrobnostech zítra po 3 hodině. Děkuji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, voucher z této bohužel nelze zaplatit z FKSP. Fakturu lze vystavit pouze po předchozí domluvě s hotelem na vouchery bez termínu, které bohužel v této akci nejsou k dispozici. Pokud byste tedy příspěvek od zaměstnavatele FKSP chtěla čerpat, můžete se zkusit domluvit zcela individuálně přímo s hotelem, zda by to šlo takto provést. Děkujeme za pochopení.
Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru