Vše na domácí grilování: Klobásky, steaky i přílohy vč. dopravy
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 29. 10. 2021.
V ceně
Grilovací box pro 2 osoby:
- Předkrm
- 10 ks farmářských bylinkových klobásek, cca 240 g
- 2 druhy omáček (BBQ, Sweet chilli)
- Hlavní chod
- 2× flank steak z českého chovu, 21 dnů stařený, marinovaný v čerstvých bylinkách, à 250 g
- kuřecí paličky „chicken lollipop“, cca 300 g
- Přílohy
- 2× pečené grenaille v mořské soli a rozmarýnu, à 250 g
- 2× chléb cibuláček, à 100 g
- Kampotský pepř, 5 g
- Doprava po Praze zdarma
Omezení
Expirace veškerého vakuově zabaleného jídla je 48 h od dodání kurýrem či vyzvednutí na provozovně.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru proveďte min. 48 h před požadovaným doručením objednávku na e‑mailu: objednavky@foodartagency.cz – při objednávce uveďte kód voucheru a způsob dopravy.
- V případě rozvozu uveďte jméno, tel. číslo a adresu doručení.
- V případě osobního odběru uveďte jméno, tel. číslo a preferovaný den a čas vyzvednutí.
- Doprava zdarma po Praze: Rozvozy probíhají vždy ve středu a pátek v dopoledních (9:00–12:00) nebo v odpoledních závozech (15:00–19:00).
- Osobní vyzvednutí je možné na pobočce v hotelu Grand Majestic Plaza, Truhlářská 16, Praha 1. Objednávky vydávají každý den 15:00–19:00. Po předchozí dohodě je možné vyzvednutí i v dopoledních hodinách.
Po závazné objednávce přes e‑mail již není možné voucher stornovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 29. 10. 2021.
V ceně
Grilovací box pro 4–6 osob:
- Předkrm
- 20 ks farmářských bylinkových klobásek, cca 400 g
- 2 druhy omáček (BBQ, Sweet chilli)
- Hlavní chod
- 2× flank steak z českého chovu, 21 dnů stařený, marinovaný v čerstvých bylinkách, à 250 g
- 2× farmářské kuřecí prso, marinované v čerstvých bylinkách, à 200 g
- kuřecí paličky „chicken lollipop“, cca 500 g
- Přílohy
- 4× pečené grenaille v mořské soli a rozmarýnu, à 250 g
- 4× chléb cibuláček, à 100 g
- Kampotský pepř, 4–5 g
- Originální grilovací směs, 5 g
- Doprava po Praze zdarma
Omezení
Expirace veškerého vakuově zabaleného jídla je 48 h od dodání kurýrem či vyzvednutí na provozovně.
- Rezervace: Po zakoupení voucheru proveďte min. 48 h před požadovaným doručením objednávku na e‑mailu: objednavky@foodartagency.cz – při objednávce uveďte kód voucheru a způsob dopravy.
- V případě rozvozu uveďte jméno, tel. číslo a adresu doručení.
- V případě osobního odběru uveďte jméno, tel. číslo a preferovaný den a čas vyzvednutí.
- Doprava zdarma po Praze: Rozvozy probíhají vždy ve středu a pátek v dopoledních (9:00–12:00) nebo v odpoledních závozech (15:00–19:00).
- Osobní vyzvednutí je možné na pobočce v hotelu Grand Majestic Plaza, Truhlářská 16, Praha 1. Objednávky vydávají každý den 15:00–19:00. Po předchozí dohodě je možné vyzvednutí i v dopoledních hodinách.
Po závazné objednávce přes e‑mail již není možné voucher stornovat.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Dobroty na grilování, co se jinak těžko shání.
Sehnat nějaké maso, které byste mohli ugrilovat, je snadné. Ale sehnat skutečně kvalitní a delikátní maso, to může být oříšek. Společnost FoodART agency však pro vás připravila jednoduché řešení: balíček, v němž najdete výběr toho nejlepšího pro vaši domácí grilovačku – farmářské bylinkové klobásky, flank steaky, kuřecí paličky, omáčky i přílohy. To vše navíc s dopravou po Praze zdarma.
Grill box si můžete objednat pro dvě osoby nebo pro celou rodinu (pro až 6 osob) – tato varianta obsahuje navíc také marinovaná kuřecí prsa. Všechna masa jsou z českých chovů a jsou 21 dní stařená. Staření je doba, po kterou je maso zavěšené při nízké teplotě, kde dozrává tak, aby vlákna povolila a maso díky tomu bylo jemné a křehké. Proto se nelekejte občasného zbarvení masa do šedé barvy – jedná se o naprosto přirozený proces zrání.
Už se vám sbíhají sliny? A co teprve, až si přečtete podrobně o jednotlivých položkách grilovacích boxů…
Jako předkrm si dáte farmářské bylinkové klobásky, které připravuje řezník z malé vesničky v okolí Poděbrad. Vzhledem k tomu, že se jedná opravdu o farmářské klobásky, je jejich tvar a velikosti občas nesouměrná – co kus, to originál. Jsou připravovány ve stylu bavorských klobásek, avšak dochucené lahodnými bylinkami. Ke klobáskám obdržíte dvě nejvhodnější omáčky, a to BBQ a Sweet chilli. Jako hlavní chod vás čekají flank steaky. Flank steak je kus, který pochází ze spodní části břišního svalu. Pro flank steak je charakteristický jeho plochý a pravidelný tvar, díky kterému se mu také přezdívá zrcátko. Vyznačuje se výraznou hovězí chutí i vůní. V grilovacím balíčku pro rodinu jsou navíc i farmářská kuřecí prsa. Jedná se o nejjemnější a nejčistší část kuřete. Kuřecí maso pochází z ověřené farmy, a vyznačuje se vysokou kvalitou, takže po ugrilování není vysušené. Jako příloha se budou podávat brambory grenaille, neboli zámecké brambory, které jsou oblíbené hlavně ve Francii. Jsou to malé brambory o velikosti 28 až 40 mm, které se připravují a konzumují rovnou ve slupce. Tyto jsou pro vaše pohodlí již předvařené v čerstvém rozmarýnu a mořské soli, stačí tedy jen ohřát. Druhou přílohou je cibuláček – jedná se o oblíbenou alternativu klasického kváskového chleba. Chléb je připravován v pekařství přímo v Praze a jeho hlavní přísadou jsou drobné kousky smažené cibulky, které chlebu dodávají ten správný tón chuti. Navíc obdržíte také degustační lahvičku s unikátní grilovací směsí kampotských pepřů na steaky a černý fermentovaný pepř. Veškeré koření pochází z plantáže La Plantation v Kambodži a je produkováno formou fair trade. Směs kampotských pepřů obsahuje pepř černý, červený a bílý, které jsou spolu s dlouhým pepřem, kodiandrem a dalšími khmerskými druhy koření nahrubo nadrceny a ihned uzavřeny do vzduchotěsného balení k maximálnímu zachování aroma. Směs má výborně vyladěné aroma pepřů, limetky a hřejivých khmerských koření. Směs neobsahuje žádnou sůl. Černý fermentovaný pepř – specialita Kampotu – je fermentovaný v mořské soli a výborně se hodí jako příloha ke steakům nebo k výrobě jedinečného dipu. Pepř byl v Kambodži několikrát ověnčený oceněními. Pozor, tento pepř díky své jemné a měkké struktuře není vhodný do mlýnku. Díky fermentaci v soli jsou jeho kuličky měkké, doporučujeme tedy drtit v hmoždíři nebo rovnou zakusovat. |