Prohlídka pivovaru Cobolis Ládví pro 2 osoby: ochutnávka piv, pivo domů i večeře v restauraci
Přehled nabídky
Termín
Platnost do 15. 12. 2021.
V ceně
Prohlídka pivovaru Cobolis vč. občerstvení pro 2 osoby
- 2× prohlídka pivovaru s ochutnávkou piva z tanku
- 2× degustační pivní prkénko (4 různá piva z aktuální nabídky piv z čepu)
- 2× 0,75l lahev (Cobolis Apa Nevada 11, Předák nebo Praotec 12 – ocenění Nejlepší pivo v Praze)
- 2× škvarková pomazánka (80 g)
- 2× vepřová líčka na pivě (150 g), nastavovaná kaše
Další informace:
- Prohlídka trvá cca 60 minut
- Aktuální vypsané termíny:
- srpen – 18. 8., 31. 8.
- září – 4. 9., 8. 9., 15. 9.
- říjen – 2. 10., 13. 10., 22. 10., 26. 10.
- listopad – 5. 11., 6. 11., 27. 11.
- prosinec – 1. 12., 4. 12., 11. 12.
- Další termíny najdete na webu https://cobolis.cz/akce/
- Všední dny od 18:00
- Víkendy od 15:00
Omezení
Minimální počet pro realizaci prohlídky je 10 osob, maximální 25 osob.
Rezervace: Termín prohlídky si domluvte předem na tel. 603 230 268 nebo na e‑mailu prohlidky@cobolis.cz a nahlaste kód voucheru.
Rezervaci termínu lze změnit nebo zrušit 48 hodin předem.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefity.cz – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Oblíbené příběhy pro dospělé začínají slovy: „Bylo nebylo, založili jsme pivovar…“
Pojďte okoštovat umění sládka Pavla Palouše, který vaří pivo v pivovaru Cobolis Ládví. Ten vznikl na přelomu let 2017 a 2018 kompletní přestavbou původní restaurace, ze které se stal moderní podnik s pivovarem v suterénu, s kavárnou a pekárnou. A o tom, že to tu šlape, si na střechách cvrlikají všichni pražští vrabci – však také zdejší pivo už v roce 2019 získalo titul Nejlepší pivo v Praze a chlubí se dalšími oceněními.
Zlatá medaile za světlý ležák z degustační soutěže při Slunci ve skle 2018 v Plzni, ocenění z Jarní ceny českých sládků, Pivní pečeti nebo z Padochova |
Proč Cobolis [kobolis]? Název přejal pivovar z latinského označení obce Kobylisy (Cobolisz).
Exkurze a posezení v restauraci
Kromě hodinové exkurze, během které se dozvíte více o výrobě zdejších piv, se těšte i na jejich ochutnávku a následně na dvouchodovou večeři, u které můžete probrat všechny dojmy. V menu je škvarková pomazánka a vepřová líčka na pivě. A domů nepůjdete s prázdnou! Hlavu budete mít plnou informací a zážitků, ruce zase plné piva – odnesete si dvě lahve.
Co se tu vaří a čepuje? Na čepu mají vždy desítku, dvanáctku a APA Nevadu, pšenici, Stout, IPA, NEIPA, Sour a třeba Brut IPA nebo další piva například anglického stylu. Přečtěte si více o pivovaru.
Pivo vaří od května 2018. Varna je třínádobová o objemu 20 hl. Spilku a sklep tvoří 10 CKT, z toho 4× 40 hl a 6× 20 hl. V této podobě by měl být pivovar schopný vystavit kolem 4000 hl piva za rok. |
Tip: Zdejší pekárna peče z pivovarských surovin. Co takhle vzít si domů i pecen chleba?